Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04.10.08, 06:10   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 04 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız

Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Duygularınızı düzenleyecek, yakınlarınıza karşı daha anlayışlı ve sevecen davranacaksınız. Uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuz ziyaretinize gelebilir veya tesadüfen karşılaşabilirsiniz. Eski günleri hatırlayıp birlikte hoş vakit geçireceksiniz.



Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Şehir dışına çıkabilir, sevdiğinizle birlikte kısa bir tatil yapabilirsiniz. Son derece keyifli ve rahat olacağınız bir gün. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiyi daha sıcak ve yoğun hale getirebilirsiniz. Akşama doğru karşılaşacağınız bir olay ya da haber, duygularınızı harekete geçirebilir.



İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Arkadaşlarınızın ve yakın akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenecek, onlara yardımcı olmaya çalışacaksınız. Bu arada sevdiğinizin sıcak ilgisi moralinizi yükseltecek ve duygularınızı yatıştıracak. Sabah saatlerindeki duygusal geriliminiz akşam saatlerinde tamamen dağılacak.



Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Çocuklar, kardeşler ve yakın akrabalarınızın sorunlarıyla yakından ilgileneceksiniz. Onlara yardımcı olmaya çalışırken sıkıntı duymanız mümkün. Sevdiğinizle aranızda yanlış anlamalar yüzünden gerginleşebilir. Bugün dikkatinizi evinize yöneltebilir, eşyaların yerini değiştirebilirsiniz.



Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Son derece heyecanlı ve enerjik olacağınız bir gün. Hızla gelişen olaylar sizi harekete geçirecek. Sevdiğinizin ilgisi ve desteği ile kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Çok daha olumlu ve anlayışlı bir tutum içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte keyifli organizasyonlar yapabilirsiniz.



Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Yolculuğa çıkabilir, alacağınız davet ve toplantılara gitmekten heyecan duyabilirsiniz. Hayatınızla ve duygularınızla ilgili derin düşüncelere dalmanız mümkün. Yaşantınızı değiştirmeye yönelik istekler içine girebilirsiniz. Sabırlı ve kararlı bir tutum içinde çevrenizdekileri etkileyeceksiniz.



Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün keyifli organizasyonlar yapabilir, önceden planlamış olduğunuz gibi bir gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte gurup halinde eğlence yerlerine gidebilir, çok hoş vakit geçirebilirsiniz. Son derece sevimli ve etkileyicisiniz. Sevdiğinizle birlikte eğlence yerine gidebilirsiniz.



Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Farklı arzular içinde bulunduğunuz bir dönemdesiniz. Yatırımlar yapmak ve geleceği garanti altına almak gibi düşünceler içine girebilirsiniz. Ancak, olumsuz duygular zaman zaman içinizde yükselip karamsarlık içine girmenize neden olabilir. Hedeflerinizi belirlemeye çalışın.



Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Arkadaşlarınızla birlikte olmaktan büyük keyif alacaksınız. Biraz duyarlı ve alıngan davranmanız mümkün. Ancak, öğleden sonraki saatlerde bu hali üstünüzden atacak ve dostlarınızla birlikte olacaksınız. Sosyal faaliyetlerde bulunmak sizi rahatlatacak ve dikkatinizi yükseltmenizi sağlayacak.



Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Bazı olaylar kafanızı karıştırabilir. Düşüncelerinizi bir kez daha gözden geçirmelisiniz. Ani kararlar alabilir veya önceden aldığınız kararları değiştirebilirsiniz. Hemen karar vermekten kaçınmalısınız. Yapacağınız organizasyonlarda karışıklık çıkabilir. Yanlış anlamalar olabilir.


Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Rahat, sakin, keyifli ve istekli olacağınız bir gün. İçinizden geldiği gibi davranacaksınız. Tabii bu arada kolay sinirlenen ve tahammülsüz bir tavır içine girmeniz de mümkün. Ancak, arkadaşlarınızın ilgisi moralinizi yükseltecek. Sevdiğinizle birlikte keyifli vakit geçirebilirsiniz.



Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Sakin ve rahat bir gün geçireceksiniz. Dikkatinizi kendinize yöneltebilir, farklı istekler içinde bulunabilirsiniz. İsteklerinizi ve bugüne kadar yaptıklarınızı düşünüp geleceğe yönelik farklı beklentiler içine girmeniz de mümkün. Ancak, dikkatinizi dışarıya yöneltmenizde yarar var.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla