Konu
:
Kestaneli Sebze
Tekil Mesaj gösterimi
04.10.08, 09:55
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
ASYA
Moderator
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 6.442
Konular: 5295
Puan Grafiği
Rep Puanı:9435
Rep Gücü:117
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 118
480 Mesajına 828 Kere Teşekkür Edlidi
:
Kestaneli Sebze
Kestaneli Sebze
Malzeme
- 4 adet patates
- 300 g brüksel lahanası
- 200 g kestane
- 3 yemek kaşığı Sana Créme Bonjour tereyağlı margarin
- 3 adet taze soğan
- 3 diş sarımsak
- ½ demet dereotu
- tuz ve karabiber
Hazırlanışı
1. Patatesleri haşlayıp kuşbaşı parçalar halinde doğrayın.
2. Taze soğanları, dereotunu ve sarımsakları ayıklayıp ayrı ayrı kıyın.
3. Kestaneleri haşlayıp kabuklarını soyup bütün bırakın.
4. Brüksel lahanalarını ayıklayıp ortadan ikiye kesin. (Arzuya göre ayıkladıktan sonra bütün olarak çok az haşlayabilirsiniz.)
5. Yayvan bir tencerede Sana Créme Bonjour tereyağlı margarini kızdırıp içine brüksel lahanalarını ilave edip kavurun.
6. Brüksel lahanaları renk aldıktan sonra haşlanmış patatesleri ilave edip sote etmeye devam edin.
7. Daha sonra içine kıyılmış dereotunu, taze soğanları ve sarımsakları ekleyip karıştırın.
8. En son olarak içine haşlanmış bütün kestaneleri, tuz ve karabiberi koyup bir taşım pişirdikten sonra servis tabağına alıp sıcak olarak "Biberli Hindi "ile birlikte servis edin.
--------------Tualimforum İmzam--------------
ASYA
Açık Profil bilgileri
ASYA - Özel Mesaj gönder
ASYA - Daha fazla Mesajını bul