Geri Dönemem Asla       Geri Dönemem Asla     Böyle gider miydim, çok mecbur olmasam  Üzmek istermiydim seni  Kızma sebebim vardı, inan senden kaçtıysam  Belki bir gün anlarsın beni    Unutamadım giderken, ayrılmak zordu senden  Sen karşımda böyle ağlarken  Gözüm gözüme takılınca sustum  Benim hatamdı, belkide hepsi benim suçum    Geri dönemem sana asla geri dönemem  Denedim alışamadım senin dünyana.  Kırdıysam seni affet geri dönemem sana  Kıyamam, dayanamam ağlama  Geceleri suçlama boşuna    Böyle kaçar mıydım, sevmekten korkmazsam  Sevip kaybetmekten korkmazsam  Kızma bana zaten zor vazgeçtim senden  Zor dayandım elveda derken    Unutamadım giderken,   Ayrılmak zordu senden  Sen karşımda böyle ağlarken  Gözün gözüme takılınca sustum  Benim hatamdı, belkide hepsi benim suçum    Geri dönemem sana asla, geri dönemem  Denedim alışamadım senin dünyana  Kırdıysam seni affet geri dönemem sana  Kıyamam, dayanamam ağlama    Geri dönemem sana, asla geri dönemem  Denedim alışamadım senin dünyana  Kırdıysam seni affet geri dönemem sana  Kıyamam, dayanamam ağlama  Geceleri suçlama boşuna...    Hakan Peker        |