Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08.10.08, 01:34   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 08 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız

Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Ufak tefek karışıklıklardan etkilenebilir, karamsar duygulara kapılabilirsiniz. Ancak, yine de dikkatinizi yeniliklere yöneltecek ve büyük bir istekle harekete geçeceksiniz. Parasal harcamalarınıza özen gösterin.



Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Parasal konulara yönelik yeni atılımlarda bulunmanız mümkün. İsteklerinizi açık ve anlaşılır biçimde ifade edecek, ikna edici olacaksınız. Aile bireyleri, çocuk veya kardeşlerin sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz.



İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Alışılmışın dışında fikirleriniz olabilir. İlginç atılımlarda bulunabilirsiniz. Beklenmedik teklifler almanız mümkün. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler son derece sıcak ve yoğun olacak. Birlikte yolculuk yapabilirsiniz.



Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
İş arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkilerde bazı anlaşmazlıklar çıkabilir. Sorunları büyütmekten kaçınmalısınız. Dikkat gerektiren konularda çalışmalar yaparken tedbirli olun. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının.



Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
İlişkileriniz giderek yoğunlaşıyor. Sosyal faaliyetlerinizi hızlandırabilir, yepyeni planlar yapabilirsiniz. Yakın akrabalarınızla ilgilenecek, eviniz ya da iş yerinizle ilgili yeni düzenlemeler yapacaksınız.



Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Para kazanmaya yönelik yeni atılımlarda bulunmak isteyebilirsiniz. Beklentilerinizin arttığı bir döneme giriyorsunuz. Tabii bu durum geriliminizi de arttıracak. Bazı gelişmeler beklediğinizin dışında olabilir.



Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
İstekler duyacak ve bunları gerçekleştirmek için harekete geçeceksiniz. Hissettiğiniz heyecan ve enerjiyi çevrenize yansıtabilirsiniz. Grup çalışmaları yapabilir, yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.



Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Bugün alacağınız bazı haberler duygularınızı harekete geçirecek. Önceden yaptığınız çalışmalar başarı şansınızı yükseltecek. İsteklerinizi gerçekleştirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Sabırlı davranacaksınız.



Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Parasal konulara yönelik bir gerilim içine girebilir, bazı durumların moral bozucu olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak, kararlı ve dikkatli davranmayı başaracak, isteklerinizi kontrol altına alacaksınız.



Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Sosyal ve kültürel faaliyetleriniz artıyor. Arkadaşlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandıracak, yeni planlar yapacaksınız. Ancak bunları anlatmayın.



Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Bugün alacağınız bazı haberler keyfinizi yerine getirecek. Uzaklarda bulunan dostlarınızla görüşebilir, planlarınızı onlarla paylaşabilirsiniz. Farklı isteklerinizi gerçekleştirmek için sabırlı olmalısınız.



Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Enerjinizi seyahate çıkarak ya da spor yaparak akıtabilirsiniz. Yeni aşk maceralarına atılabilir, heyecan verici girişimlerden zevk alabilirsiniz. Geleceğe yönelik isteklerinizin yükselmeye başladığı bir dönemdesiniz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla