Bu Yürekle Kimse Başa Çıkamaz       Seninleyken sana söyleyemediğim her şeyi  Çekip gittiğin kapının ardına yazdım  Yollara vurdum sonra kendimi  Çok ölmek istedim dönmemek için ölemedim  Ben senden habersiz memleketin dağlarında gezerken  Sen bana sevdalıymışsın bilemedim    Altalta yazıp hatalarımı,günahlarımı  Hepsini kabul edip kapına geldim  Affet beni  Hadi yine o günlere dönelim      Kaç memleket dolaştım sonra peşinden  Kaç hayatın içinden geçtim sendeledim  İnan seni aramaktan vazgeçtim artık ama  Bulmaktan geçemedim    Onar onar saydım, hesapladım yılları  Yokluğun şimdiden bini aştı  Azar azar düşer şakaklarıma aklar  Soğuklar vurur toprak olur içimde aşklar    Bu son çağlarım artık,  Aka yakın duran son zamanlarım  Başım çatlamaya yakın  Kalbim unutmaktan anlamıyor    Hatırlamak nedir diye sorarsan  Seni unutmak mümkün olmadığı için derim  Ben zaten bir ahmaklık ettim  Seni unuturum biter zannettim    Seni andım bu gece,kulakların çınlasın  İçimde binbir pişmanlık  Çaresiz bütün suçlu halimle,  Yıllar sonra aynı bıçakla kanattım yüreğimi    Sandıklardan çıkarıp sarı mendillerini, resimlerini  Bütün acı sitemleri bir bir dizdim karşıma  Yerden yere vurdum şu akılsız başımı      Ben kabul ettim bütün suçlarımı ,hatalarımı  Devire devire içimdeki binaları  Sana yandım buy gece,seni söyledi sana tükendi içim  Seninde yüreğin sızlasın sevgilim, kulakların çınlasın  Yüreğin sızlasın      Ben başaramadım buralardan gitmeyi,  Seni andım durdum, seni söyledim sustum,  Hayır, dualarımı sana heceledim  İyi niyetlerimi esirgemedim    Adını söylemedim, içimden geçirdim  Senden binlerce kez özür diledim  Ben bir ahmaklık ettim,  Seni unuturum zannettim        |