Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.10.08, 04:52   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 16 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız

Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Arkadaşlarınızla yapacağınız organizasyonlar keyfinizi yerine getirecek ve karamsar duygularınızın dağılmasına yardımcı olacak. Yazışmalar ve haberleşmeler hem eğlendirici olacak hem de yeni fikirler uyandıracak.



Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Farkında olmadığınız bazı durumlar ortaya çıkabilir ve bu nedenle kafanız karışabilir. Karar vermek için acele etmeyin. Bırakın olaylar gelişsin. Enerjinizi çalışmalarınıza yönelterek kullanabilir, böylece rahatlayabilirsiniz.



İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Kendinize olan güveninizin yüksek olduğu bir dönemdesiniz. İyi niyetli ve olumlu duygular içinde bulunacak, böylece ilişkilerinizi daha da güçlendireceksiniz. Çok hoş teklifler alabilir, başarılı çalışmalar yapabilirsiniz.



Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Bugün alacağınız bir haber duygularınızı karıştırabilir. Ani heyecanlar ve yepyeni istekler duyabilirsiniz. Sabırlı ve kararlı davranmayı kolayca başarabilirsiniz. Heyecanlı ve duygusal tepkiler göstermeniz mümkün.



Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Dostlarınızla birlikte yapacağınız programlar hem eğlenceli hem de verimli olacak. Yakın akrabalarınız ve dostlarınızın sorunlarıyla ilgileneceksiniz. Bu arada sivri dilli ve inatçı davranmamaktan kaçınmalısınız.



Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Duyacağınız bir haberden çok fazla etkilenmeniz mümkün. Heyecanlı ve huzursuz bir tutum içine girebilirsiniz. Zaman zaman öfkeli ve hırslı davranabilirsiniz. Geriliminizi çevrenize yansıtmaktan kaçınmalı enerjinizi olumlu kullanmalısınız.



Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Moralinizin güçlü olduğu dönem devam ediyor. Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı istekle sürdürmeye devam edeceksiniz. Planlı ve kararlı davranmayı başarabilir, girişimlerde bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz destekliyor.



Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Dikkatinizi dağıtacak durumlar olabilir. Fakat, istekleriniz olumlu bir biçimde gelişecek. Arkadaşlarınızla aranızdaki ilişkilerde giderek artacak. Düşünceleriniz hızlı olmakla birlikte konsantrasyonunuz zayıflıyor.



Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Bazı olaylardan etkilenmeniz mümkün. Ancak, huzursuzluğunuz geçici. Kendinizi çabuk toparlayacak ve dikkatinizi yapmakta olduğunuz işlerinize yönelteceksiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek olduğu için sorunları aşabilirsiniz.



Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Hanım akraba ve arkadaşlarınızla ilgili sorunlar canınızı sıkabilir. Moralinizi bozmayın ve sorunları fazla büyütmeyin. Enerjinizin yükseldiği bir dönemde bulunduğunuz için duygularınızı da yükseltmeyi başarabilirsiniz.



Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
İletişim sorunlarıyla karşılaşmanız mümkün. Aradığınız kişiyi yerinde bulamayıp sıkıntı duyabilirsiniz. Kararlarınız konusunda çelişkiler yaşayabilirsiniz. Harekete geçmeden önce fikirlerinizi anlatmaktan kaçınmalısınız.



Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Bazı olaylar yüzünden canınız sıkılabilir. İsteklerinizin artması, gerilim yaratabilir ve sıkıntınızı arttırabilir. Ancak, duygularınızı yansıtmayacak ve mantıklı davranmayı başaracaksınız. İsteğiniz artıyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla