Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.10.08, 01:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 17 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız

Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Sevdiğinizle ilgili bazı endişeler ve şüpheler içine girebilir, duyduğunuz haberlerden etkilenebilirsiniz. Kuruntu ve karamsarlıktan uzaklaşıp sevdiğinize karşı daha olumlu davranmaya çalışmalısınız. Parasal konulara yönelik endişelerinizi çevrenize yansıtmaktan kaçının. Moralinizi yükseltmelisiniz.


Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Duygularınızı ifade etmek size zor gelebilir. Sevdiğinizle aranızda iletişim kopukluğu ya da yanlış anlamalardan kaynaklanan sorunlar çıkabilir. Sakin olun ve olayları gereğinden fazla büyütmeyin. Hızlı düşündüğünüz halde dikkatinizi bir tek noktaya odaklamanız zor olabilir.


İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri kararlı bir biçimde sürdüreceksiniz. İçinizden yükselen istekler giderek artıyor. Güçlü beklentilerinizi olumlu davranarak gerçekleştirmeniz mümkün. Moraliniz yüksek olduğu için olayları fazla büyütmeyeceksiniz. Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.


Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
Karamsar duygularınızın baskısını içinizde hissedebilirsiniz. Ancak, bu durumu sevdiğinize yansıtmayacak ve mantıklı davranacaksınız. Düşüncelerinizi arkadaşlarınız ve yakın akrabalarınızla paylaşabilir, onların yardımını alabilirsiniz. Sosyal ve kültürel faaliyetlerden keyif alacaksınız.


Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Duygularınızın son derece yüksek ve kendinize güveninizin tam olduğu bir gün. Sevdiğinizin ilgisinden memnun olmayabilirsiniz. Ancak, sakin olun. Özellikle düşüncelerinizi söylemeden önce bir kez daha gözden geçirin. Kırıcı ve alaycı bir tutum içinde bulunabilirsiniz.


Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Son derece kararlı ve duyarlı olacağınız bir gün. Bulunduğunuz konumu yeniden gözden geçirecek ve istediğiniz noktada olduğunuza karar vereceksiniz. Sorunları mantığınızla çözümleyebilir, olaylara objektif açıdan bakabilirsiniz. Sevdiğinizle aranızdaki iletişim güçlenecek. Dikkatlisiniz.


Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Parasal konulara yönelik anlayışınızı sevdiğinize de göstereceksiniz. Son derece sıcak ve içten tutumunuzla onu etkileyebilir, ilişkinizi istediğiniz biçimde yoğunlaştırabilirsiniz. Kendinize olan güveninizin yüksek olması hem ilişkilerinizi hem de girişimlerinizi olumlu etkileyecek.


Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Bugün kararlı ve duyarlısınız. Teklifleri dikkatle gözden geçirecek ve kararlı davranmayı başaracaksınız. Sevdiğinizle ilişkileriniz daha sıcak olacak. Düşüncelerinizi onunla paylaşmanız, ilişkinizi daha da güçlendirecek. Yeni aşk maceralarına büyük bir heyecanla atılırken tedbirli olun.


Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Haberlerden ve olaylardan kolay etkileneceğiniz bir gün. Gelişmelerin çok farklı yönlerde olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak, istekleriniz giderek artıyor. Bugün duygularınızı denetim altına almanız gerekebilir. Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haberden etkilenebilirsiniz.


Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Sevdiğinizle aranızdaki ilişkileri daha fazla önemsemeli ve gereken ilgiyi göstermelisiniz. İşleriniz yoğun ve vaktiniz yeterli olmayabilir. Fakat, bu arada sevdiğinizi de ihmal etmemenizde yarar var. Aile bireyleri ve arkadaşlarınızla ilgilenirken sevdiğinize de ilgi gösterin.


Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Sevdiğinize karşı içinizden yükselen duygular değişkenlik içinde bulunabilir. Çeşitli düşünceler içine girebilir, karamsar ve kuruntulu bir tutum gösterebilirsiniz. Ani ve beklenmedik maceralara atılabilir, size uygun olmayan birine aşık olabilirsiniz. İçinizden yükselen istekleri iyice incelemelisiniz.


Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Kendinizi güçlü ve kararlı hissedeceğiniz bir gün. Başarılı çalışmalar yapabilir, doğru ilişkiler kurabilirsiniz. Uzaklarda bulunan dostlarınızla haberleşmek keyfinizi yerine getirecek. Yakın akrabalarınız ve arkadaşlarınızla ilişkileriniz sıcak olacak. Başarılı organizasyonlar yapabilirsiniz.



















--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla