Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.10.08, 03:59   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kardelen
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: izmir,istanbul
Mesajlar: 60
Konular: 41
Puan Grafiği
Rep Puanı:1233
Rep Gücü:0
RD:Kardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
4 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Bana Gerçekten Aşık Olabilir misin??



Sen yalnızlıga inat bütün bir geceyi, sevgilinin dü$üyle gecirebilir misin ?
Gelmeyecegini bile bile, sanki her an kapıdan girecekmi$ gibi gözünü
kırpmadan sabaha kadar bekleyebilir misin ? Bugüne kadar ne ya$adıysan yaşadın. Bunların hepsinden sıyrılıp, özünü asla yitirmeden yeni bir kimlikle ba$ka dünyalar kurup yeni hayatını mutlu kılmak için uğraşabilir misin? Yagmurun altında aklında sevgilin, dudagında onu anlatan bir $arkıyla mırıldanarak saatlerce yürüyebilir misin? Oysa herkes kacmaktadır yagmurdan.
Seni ıslatanın aslında yagmur degil a$k oldugunu anlayabilir misin? Yüreğini cesurca açıp, bazen agLamayı, bazen ümitsizce beklemeyi, bazen öfkelenmeyi ve herkesin huzurlu olarak niteledigi sakin, beklentisiz, sürprizlere kapalı hayatını terk etmeyi göze alabilir misin? Nefes almanı zorla$tıran, yüreginin yerinden fırlayacak gibi çarpmasına neden olan, hoş ama zaman zaman da sıkıntı verici o heyecanı, saklamaya ya da azaltmaya Calı$madan her zaman ta$ıyabilir misin ?
Özlemin, kücücük bir kordan, kentleri yakacak kocaman bir yangına dönü$mesine izin verebilir misin? Elde ettigin her $ey senin olsun. Sen yarın iCin hayal kurabilir misin ? Arzuladıgın sevgiliye kavu$manın hayalini kurmaya cesaret edebilir misin? Bunu yaparken bazılarının sana “aptal” deme riskini göze alabilir misin ? Hicbir $ey dü$ünmeden, sadece o anı ya$ayıp yüregini, beynini, bedenini co$kunun ve hazzın kucagına teslim edebilir misin?
Nerede oldugunu, kim oldugunu, kimlerle oldugunu unutup, sıyrılıp kaygılardan dans edebilir misin saatlerce? Hem kendini hem sevgilini hatalarıyla, degiştirmeden kabul edebilir misin ? Her güne yeni bir isim verip başka başka anlamlar katabilir misin ? Hiç kimsenin görmedigi güzellikleri fark edebilir misin ? Ruhuna ihanet etmeden, sadece yüreginin sesini dinleyerek ve yüregin sana “o” dedikCe onun izinden gidebilir misin?
Söyle, sen gerCekten bana a$ık olabilir misin ..?Bunu yaparken bazılarının sana “aptal” deme riskini göze alabilir misin?
Kardelen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla