Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24.10.08, 03:45   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kardelen
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: izmir,istanbul
Mesajlar: 60
Konular: 41
Puan Grafiği
Rep Puanı:1233
Rep Gücü:0
RD:Kardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond reputeKardelen has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
4 Mesajına 5 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Yüreğin karşılıksız aşka tutunmasın...


Zor değil midir karşılıksız bir aşka tutulmak.. bakarsın ona derin derin, iç çekerek. O senden habersiz hüzünlü gözlerine bakarken sen ona körkütük aşıksındır, alev alev bakan gözlerindesindir..

Düşüncelerin onunladır, hep onu hayal edersin amansız ve karşılıksız.. o başka yerde başka kollardayken onunla olmayı hayal edersin utanarak..

ona ikram ettiğin kahveyi alırken parmakları dokunmuştur sana istemeden.sen gün boyunca yıkamazsın ellerini, onun sıcaklığını soğutmamak için.. Sana verdiği bir kağıt parçasındaki güzel bir yazıyı hep saklarsın, yatmadan önce hep elindedir, okursun defalarca.. artık en sevdiğin yazı olarak kazınmıştır beynine..

bilmeden sana bir peçete uzatmıştır masada ve o peçeteyi hep saklarsın ondan habersiz. Onu her düşündüğünde peçeteyi koklarsın içine çekerek..

sabah heyecanla ve büyük bir istekle kalkarsın yataktan onu görme arzusu ile.. en güzel kıyafetlerini giyersin hoş görünebilmek için.. onun hoşlandığı kokuyu sürersin gerdanına, onu etkileyebilmek için..

gözlerin onu ararken yüreğin yangın yeridir. Bi görsen onu ah bi görebilsen kalbin yerinden kopacak gibi olur.. tüm sevgini ona vermek istersin sana gel dese..

her şeyin karşılıksızdır onun için, her şey ona amade olmuştur gönlünde.. sıcak bir dokunuş sıcak bir gülümseme beklerken başkasına verdiğini görürsün onu, yüreğin kahrolur.. yine de seversin karşılıksızca, taparcasına.. karşılıksız bir aşka tutunmuştur yüreğin, için yanar, kan ağlar gözlerin..

yüreğinizin karşılıksız aşka tutulmaması dileğimle…
Kardelen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla