Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.10.08, 03:08   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 26 Ekim 2008 Günlük Burç YorumLarınız

Koç (21 Mart - 20 Nisan)
Bugün çalışmalarınızı düşündüğünüz gibi sürdürürken aniden duygusal tepkiler ortaya koymaya başlayabilirsiniz. Farklı istekler duyabilir, karamsar duygulara kapılabilirsiniz. Daha önce farkına varmadığınız şeyleri farkedeceksiniz.



Boğa (21 Nisan - 20 Mayıs)
Parasal konulara yönelik çalışmalarınızı hızlandırırken bazı karışıklıklar çıkabilir. Bu arada dikkatinizi dağıtacak konularla karşılaşabilir, birden fazla işle başa çıkacağım derken iyice dağılabilirsiniz.



İkizler (21 Mayıs - 21 Haziran)
Parasal konulara yönelik büyük istekler içine gireceğiniz bir dönemdesiniz. Sabırsız beklentiler içine girebilir, şartlarınızı zorlayabilirsiniz. Gizlilik gerektiren konulara yönelebilir, seyahate çıkabilirsiniz.



Yengeç (22 Haziran - 22 Temmuz)
İletişim ve haberleşmelerle ilgili yoğun bir trafik içinde duygularınız kabarabilir. Fakat, aklınıza gelen fikirleri açıklayabilir, dostlarınızın yardımını isteyebilirsiniz. Kararlı ve başarılı çalışmalar yapacaksınız.



Aslan (23 Temmuz - 22 Ağustos)
Sorunları gereğinden fazla büyütmeyin. Karmaşık düşünceler ve duygular içine girebilir ve bunları hem yakınlarınıza hem de sevdiğinize yansıtabilirsiniz. Çalışmalarınızı sürdürürken rahat ve sakin davranmaya çalışın.



Başak (23 Ağustos - 22 Eylül)
Sosyal ve kültürel açıdan hareketli bir dönemdesiniz. Davetler, toplantılar ve başarılı organizasyonların içinde yer alabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz yüksek. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkiler sıcak olacak.



Terazi (23 Eylül - 23 Ekim)
Bugün karşılaşacağınız bazı olaylar huzursuzluk ve heyecan yaratabilir. Ancak, kendinizi çabuk toparlayacak ve çalışmalarınızı önceden tasarladığınız gibi sürdürmeyi başaracaksınız. Ağır fakat kararlı davranabilirsiniz.



Akrep (24 Ekim - 22 Kasım)
Arkadaşlarınızın davetine gidebilir, dikkatinizi farklı konulara yöneltebilirsiniz. Katılacağınız bir toplantıda aşık olacağınız kişiyle karşılaşabilir, heyecan verici maceralara büyük istekle fazla düşünmeden atılabilirsiniz.



Yay (23 Kasım - 21 Aralık)
Hayatınızı sorgularken olumsuz duygulara kapılmanız mümkün. Ancak, bugün kendinizi daha güçlü ve iyi hissedeceksiniz. Geleceğe yönelik farklı istekler duyabilir, bunları gerçekleştirmek için harekete geçebilirsiniz.



Oğlak (22 Aralık - 20 Ocak)
Biraz karamsar ve duygusal olabileceğiniz bir gün. Alacağınız bazı haberler yüzünden heyecanlanabilir, duygusal tepkiler gösterebilirsiniz. Fakat yine de mantıklı davranmayı başarabilir, kararlı davranabilirsiniz.



Kova (21 Ocak - 18 Şubat)
Bugün dikkatinizin biraz zayıf olduğunu unutmayın ve yazılı anlaşmalar yaparken dikkatli olun. Arkadaşlarınızla aranızda çıkan anlaşmazlıkları büyütmekten ve tartışmalara girmekten kaçının. Yanlış anlayabilirsiniz.




Balık (19 Şubat - 20 Mart)
Enerjinizi olumlu yönde kullanmayı başarabilir, kararlarınızı uygulayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ilişkileriniz giderek güçleniyor. Sürpriz aşk maceralarına atılabilir, aşk ve iş hayatınızda yeni atılımlar yapabilirsiniz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla