Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.10.08, 05:32   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Lightbulb Galler Prensesi Paraket

Galler Prensesi Paraket


Temel Özellikleri
Bu paraketlerin ince ve pastel renkleri popülaritesini sürekli kılar.
Göçebe gibi bir yerden diğerine gider ve bazen yıllarca ortaya çıkmazlar; vatanları Avustralya'da çok az kaldıklarına inanılır.
Avikültürde yerleşmiştir. Mavi ve lutino mutasyonları esir nesillerde meydana gelmiştir. Bazı üreticiler, çiftleri başarıyla iki kez kuluçkaya yatırır.
Kuşhanelerde uysal olur; fakat bazen gürültülüdür.

Beslenme ve Barınma
Akdarı, sade kanarya yemi, biraz aycıck yemi, yeşil gıda ve dilimlenmiş elma verin.
İklime alıştırdıktan sonra kuşhanelerde barındırın. Bu çiftlerin birbirlerini en iyi şekilde etkilemelerini sağlar. Zemin kolay temizlenebilir olmalıdır. Bu kuşlar üzerinde yiyecek temini için uzun zaman harcar.
Bağırsak kurtlarına karşı oldukça hassastırlar.

Üreme
Derin bir folluğa veya içi boş bir kütüğe yuvalamaya razı edilebilir. Yumurta yeme bu türde yaygındır. Hiç yumurta olmuyorsa şüphelenin. Kabuk parçaları bulabilirsiniz. Kutuya plastik yumurta kuklası yerleştirin. Bunu kıramaz, böylelikle yumurta yemekten vazgeçebilir. Diyetini tekrar gözden geçirin.
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla