Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.11.08, 13:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
FORUMCU
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 182
Konular: 172
Puan Grafiği
Rep Puanı:1227
Rep Gücü:0
RD:FORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Ançuez Ezmesi tarifi



Malzemeler :

kapari 1 çorba kaşığı zeytinyağına yatırılmış
6 adet ançuez zeytinyağına yatırılmış
1 kahve fincanı maydanoz kıyılmış
2 çay kaşığı limon suyu
3 adet yumurta
100 gr tereyağ
karabiber
tuz


Yapılışı :

Yumurtaları katı olarak haşlayın sarılarını alıp iyice ezin. Ançuezlerin kılçıklarını ayırdıktan sonra blender yardımıyla macun kıvamına getirin. Kaparileri havanda iyice dövün. Tereyağını küçük parçalara böldükten sonra tahta kaşıkla yardımıyla iyice ezip krema kıvamına getirin. Sonra buna tuz karabiber serpip maydanoz yumurta sarısı kapari ve ançuez ilave edin. İyice karıştırıp birbirlerine yedirdikten sonra 1-2 damla limon suyu damlatın. Bu şekilde hazırladığınız ezmeyi kanepe ekmeklerine sürüp servis yapın.
FORUMCU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla