Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.11.08, 13:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
FORUMCU
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 182
Konular: 172
Puan Grafiği
Rep Puanı:1227
Rep Gücü:0
RD:FORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Ton Balığı Ezmesi

MALZEMELER
3 adet yumurta
100 gr tereyağı
100 ton balığı konservesi
1 kahve fincanı maydanoz ince kıyılmış
2 adet ançuez zeytinyağına yetırılmış
karabiber
tuz

HAZIRLANIŞI
Ton balığının suyunu süzün. Ançuez ve ton balığını ufak parçalara bölüp blender yardımıyla macun kıvamına getirin. Yumurtaları katı olarak haşlandıktan sonra sarılarını çıkarıp iyice ezin. Tereyağını minik parçalara bölüp tahta bir kaşık yardımı ile krema durumuna getirin. Buna balık ezmesini katın ve balığın süzülmüş suyu ile hafifçe sulandırın. Daha sonra bu kanşıma maydanoz ve yumurta sarısı ezmesini katın. Tuz ve karabiber serpip karışıma yedirin ve kanepe ekmeklerinin üzerine sürüp sevis yapın.
FORUMCU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla