Konu: Ciğer Pate
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.11.08, 14:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
FORUMCU
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 182
Konular: 172
Puan Grafiği
Rep Puanı:1227
Rep Gücü:0
RD:FORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Ciğer Pate

MALZEMELER
1 kg tavuk ciğeri
100 gr çiğ krema
1 çorba kaşığı konyak
1 su bardağı tavuk suyu
1 çorba kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı limon suyu
1 adet bir küçük soğan
1 çay kaşığı rendelenmiş muskat
tuz karabiber

HAZIRLANIŞI
Tavuk ciğerlerine soğan tuz ve karabiberi katıp bir tencereye koyun üstlerini örtecek kadar suyla on beş dakika haşlayıp süzün. Soğuduktan sonra mikserle tüm malzemelerle birlikte kanştırın tavuk suyu kıvamını bulana kadar azar azar ilave edin ve buzdolabında dinlendirin.Tavuk ciğerinin hazmı kaz ciğerinden daha kolaydır. Ancak ciğer haşlandıktan sonra süzülerek elde edilen suyu kullanmamak gerekir.

FORUMCU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla