Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.11.08, 10:43   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
FORUMCU
Epsilon Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 182
Konular: 172
Puan Grafiği
Rep Puanı:1227
Rep Gücü:0
RD:FORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud ofFORUMCU has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 0
10 Mesajına 11 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Havuçlu Lahana Turşusu





Havuçlu Lahana Turşusu

Malzemeler:
1 adet orta boy lahana
1 kg sirke
10 diş sarımsak
7 kg havuç
tuz, su
limon
1 bağ maydanoz
Yapılışı:
1) Lahanın diş yapraklarını temizleyin. Iri parçalar halınde doğrayin.
2) Sarımsakları temizleyin.
3) Havuçları temizleyin, 2 cm kalınlığında doğrayın.
4) Lahanaları havuçları kavanoza yerleştirin, aralarına sarımsakları koyun.
5) Üzerine sirke ve tuzlu suyu dökün. Limonu dilimleyip lahanaların üstüne yerleştirin. Maydanozları üzerine yerleştirin.
6) Kavanozun kapağını iyice kapatın, serin bir yerde 10-15 gün olmaya bırakın.
NOT: Tuzlu su 4 su bardağı suya 1 çorba kaşığı hesap edilerek konur.

Konu ASYA tarafından (26.01.09 Saat 08:49 ) değiştirilmiştir..
FORUMCU isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla