Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.02.08, 14:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Red face Orman Kebabı

Malzemeler

900 gr. yağlı koyun eti
2.5 bardak su
4 patates
3 havuç
4 çorba kaşığı margarin
250 gr. soğan
yarım kahve fincanı dondurulmuş veya konserve bezelye
1 çorba kaşığı kekik
tuz


Yapılışı

Soğanları soyun,iri iri doğrayın, patateslerin kabuklarını soyun 8er parçaya doğrayın, üzerleri kazılmış havuçları halka halka kesin,margarini bir tencereye koyup kızartın, eti ilave edip,ortasını ateşte ara sıra karıştırarak yarım saat kadar pişirin, bu sürenin sonunda üzerine yeterince tuz ve ılık suyu katın, tencerenin kapağını örtün,çok hafif ateşte 45 dakika pişirin, et iyice yumuşadığında patatesler havucu ve iç bezelyeyi katın, pişirmeye devam edin,sebzelerde pişince kekiği üzerine serpin bir iki defa karıştırıp, servis yapın.






Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla