Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21.02.08, 15:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
Red face Kayısı Keki





Malzemeler :



* 4 adet yumurta

* 125 gr margarin (eritilmiş)

* 1 yemek kaşığı yoğurt



* Yarım limonun suyu

.

* 1 su bardağı şeker

* 1 paket vanilya

* 1 paket kabartma tozu

* 2 su bardağı un

* 20 adet kuru kayısı

* 1 çay bardağı çekilmiş ceviz, .

fındık



Hazırlanışı :



Kayısıları sıcak suda on dakika haşlayın. Kelepçeli kalıbı yağlayın. Kayısıları dizerek üzerine toz şeker, ceviz

içi ve fındık içini serpin. Bir kapta erimiş margarin, şeker, yumurta, yoğurt, vanilya, kabartma tozu, un ve limon suyunu koyup çırpın. Yapmış olduğunuz bu karışımı kayısıların üzerine dökün. 160-170 derecede .

pişirin. Servis tabağına dikkatlice ters çevirip servise sunun.







Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla