Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.11.08, 22:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Küçük Kadınlar Dizisi 22. Bölüm Özeti

22. Bölüm Özeti

Yeliz ve Simge saklanıyor.
Eniştesini silahla yaralayan Yeliz ile yanındaki Simge, yakalanmamak için saklanıyor.
Elif’in şikayeti üzerine halasından alınan Cansu, durum netlik kazanıncaya kadar yetimhaneye verilir. Kızlar bunun şokunu yaşarken enişteleri Cengiz’in, Yeliz tarafından vurulduğu haberi gelir.
Hastaneye getirilen Cengiz’in durumu ağırdır. Polis zanlı olarak Yeliz ve Simge’yi aramaktadır. Ailesini bir arada tutmak için çırpınan Elif artarda aldığı haberlerle yıkılır. Hulusi Bey’in durumunda da bir gelişme yoktur. Kaza sonrası yoğun bakımda yaşam savaşı vermektedir. Ancak Sami’nin abisi için köşke gelişi, kızların, özellikle de Utku’nun hayatını daha da zorlaştırır. Elif, Cansu’yu yetimhaneden almak için harekete geçer. Ancak orada Cansu’nun karşı karşıya kaldığı kötü durumu öğrenince iyice çılgına döner.Şevkiye ise Elif’ten önce davranır. Timuçin’in Elif’e evlenme teklifi ettiğini öğrenen Ali sinirlerine hakim olamaz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla