Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.11.08, 13:23   #41 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Dört Gözle Beklemek

DÖRT GÖZLE BEKLEMEK

Bir müddet önce California, Santa Barbara'nın güzel dağlarına bir­kaç haftalığına tatile gitmiştim. Arkadaşlarıma, üzerinde çalıştığım ki­tabı bitirmek için evlerinde kalıp kalamayacağımı sordum.

İlk üç günüm inanılmazdı. Her gün ayrı özel bir olay yaşadım. İlk önce cennet kapılarım açtı ve üç gün boyunca dinmek bilmeden yağ­mur yağdı. Gerçekten hoş bir atmosferdi. Bir müddet sonra su kemeri inşa etmeyi bile düşünmeye başladım.

İkinci olay, bana bir yardımcının çıkmasıydı. Her gün öğlen arkadaşımın oğlu Christopher çocuk yuvasından geliyor ve bana yardıma ihtiyacım olup olmadığım soruyordu. Yağmurun son günü bana neden bu kadar çok yağmur yağdığını sordu. Konuşmuş olmak için "Bazen yağmur yağdığında bu Tanrı'nın üzgün olduğu ve ağladığı anlamına gelir." dedim.

Beş yaşındaki mesih, "Belki de Sevgililer Günü bittiği için ağlıyordur" diye açıklama yaptı. Kendinden emin yağmura çıktı baktı ve "Tasalanma, Tanrım. Sevgililer Günü bitmiş olabilir, ama Paskalya ge­liyor!" dedi.

Çok geçmeden yağmur dinmişti.

Barry Spilchuk
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla