Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.11.08, 03:13   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Güllü
Gamma Üye
 
Güllü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 2.538
Konular: 1710
Puan Grafiği
Rep Puanı:3968
Rep Gücü:0
RD:Güllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond reputeGüllü has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
146 Mesajına 240 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Yüz Şeklinize Göre Küpe Seçimi

Küpeni yüzüne göre seç Herkesin farklı bir yüz şekli vardır ve her yüz şekline her küpe yakışmaz...



Dikdörtgen bir yüze sahipseniz halka, yuvarlak bir yüze sahipseniz tek sıra halinde dizilmiş küpe kullanmalısınız..

Oval

Yüz şekliniz ovalse, en dikkat çeken özelliğiniz yüzünüzün uzunluğudur. Yüz simetrisini dengelemek için öncelikle tercih etmeniz gereken küpe modelleri, avize ve damla şeklinde olmalı. Küçük parçalar uzun suratlarda kaybolur. Büyük hacimli veya uzun sallantılı modeller yüz şeklinize yakışacaktır.

Dikdörtgen

Dikdörtgen bir yüz şekline sahipseniz, tercih etmeniz gereken küpe modelleri vidalı, klipsli, taşlı ya da taşsız olabilir ama önemli olan bunların mutlaka halka şeklinde olmasıdır. Küpenizin üzerindeki pırıltılı taşlar yüzünüzün genişliğini kamufle eder. Salkım halinde parçalı, boncuklu veya taşlı modeller elmacık kemiklerini daha çok vurgular ve aydınlık bir görüntü sağlar.

Yuvarlak

Yüz şekliniz yuvarlaksa, tercih etmeniz gereken modeller kesinlikle ince ve parlak olmalıdır. Böylece suratınız olduğundan daha ince görünür. Tek sıra halinde dizilmiş, abartılı modeller yuvarlak yüzlere çok yakışacaktır. Kesinlikle halka küpelerden uzak durmalısınız.

Kalp

Kalp yüzlerde sivri bir çene, dar bir alın ve çıkık elmacık kemikleri dikkat çeker. Yüzünüzün üst kısmı daha geniş olduğu için tam tersi bir denge sağlamanız gerekir. Tercih etmeniz gereken modeller üçgenimsi ve damla şeklinde küpeler olabilir. Dikkati alt bölgeye çekecek modeller seçmeye özen gösterin. Yuvarlak modeller bu tarz yüzlerin simetrisini daha çok dengeler. Çünkü dikkati üstten alıp çeneye ve dudaklara toplar.
Güllü isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla