Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.11.08, 20:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Arka Sıradakiler Dizisi 52.Bölüm Özeti

52.Bölüm Özeti

ARKA SIRADAKİLER’DE KRİZ BÜYÜYOR
İbo, Sibel’in evine gelmiş, Sibel’i evde bulamayınca meraktan deliye dönmüştür. Diğer yanda Zehra bütün gece dışarda olduğunu Dayısı Kemal’den saklar. Ertesi sabah Zehra ve Sibel’i kahvaltıya götüren Kemal Zehra’da bir değişiklik fark eder.
Buket artık Oktay’ın kendisini seveceğinden ümidi keser ve Amerika’ya ailesinin yanına taşınmaya karar verir. Oktay ise çetenin yokluğuyla yalnızlığı iyiden iyiye hissetmeye başlamıştır. Son zamanlarda Gamze’nin Saffet’le mutluluğuna tanık olması, arkadaşlarıyla arasından yaşanan gerginlikler Oktay’ı yormuştur. Yakınında olan tek kişi Buket’in de onu bırakıp gideceğini öğrenince üzülür. Oktay Buket’i kalmaya ikna etmek için elinden geleni yapar.
Kerem ise Buket’e olan kini ve intikam duygusu yüzünden Oktay ve arkadaşlarının hayatını mahvetmeye kararlıdır. Planının daha hızlı işlemesi için Tamer’e yeni direktifler verirken, Tamer Özge’ye adım adım yaklaşıyordur.
Kemal, dershaneye gidemeyen öğrenciler için okulda etüd kurma planını Hulusi’ye anlatır. Zafer inatla etüd işinin Büyük Zafer öğrencileri için etkili olamayacağını savunurken; Arka Sıradakiler ve diğer öğrenciler, öğretmenler günü için öğretmenlerine büyük bir sürpriz hazırlar.
Bu arada okul başkanlığı seçimleri için Memo ve Pamuk rakip olmuşlardır. Kampanya yapmak ve seçmen kazanmak için masraftan kaçınmayan Memo’dan Saffet yardım elini esirgemezken, Pamuk çaresizdir.
Ali’nin Barış üzerindeki şüpheleri yoğunlaşmıştır. Barış’ın elinde sürekli aynı defteri gören Ali, bu defterin Mavi Sakal’la bağlantısı olduğu sonucuna varır. Barış ise tedirgindir. Defterinde yazdıklarına Ali ya da başkabirinin ulaşmasından, Mavi Sakal’ın kendisi olduğunun anlaşılmasından korkuyordur. Barış son derece temkinli hareket ederken Ali Barış’ın sakladığı sırrı ortaya çıkarma konusunda kararlıdır.
Öte yandan Barış romanı için yeni bir fikir bulmaya çalışıyordur. Tıkandığını ve artık yazamadığını düşündüğü sırada bir akşam, ders çalışmak bahanesiyle herkes gittikten sonra okulda kalır. Eda ve ters giden bir şeylerin olacağını hisseden Ali de okula gelir. Eda, Barış ve Ali’den başka kimsenin olmadığı okulda korkunç bir olay yaşanır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla