Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.12.08, 03:30   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Metrix
Gamma Üye
 
Metrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 3.491
Konular: 3144
Puan Grafiği
Rep Puanı:6312
Rep Gücü:0
RD:Metrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 74
366 Mesajına 520 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Uzayda Hayat Var mı ?

Uzayda Hayat Var mı ?

Uzayda hayat var, peki neden gelmiyorlar?

Discovery’nin ABD’li komutanı Mark Kelly, uzaylıların Dünya’yı ziyaret etmemesinin basit bir sebebi olduğunu açıkladı. Kelly’ye göre sebep “geliş zorluğu”.

Discovery uzay mekiğinin ABD’li komutanı Mark Kelly, Discovery mürettebatı ile geldiği Japonya’nın başkenti Tokyo’da düzenlediği basın toplantısında, “Geçmişte Mars’ta hayat olabileceğine ilişkin kanıt görmüştük, dolayısıyla bütün evrende hayat olması muhtemel” dedi.

Uzaylıların dünyayı ziyaret etmemesinin basit bir sebebinin bulunduğunu, yolculuğun zor olduğunu belirten Kelly, “Deneyimlerimizden uzayda yolculuk çok zor ve ben uzaylıların dünyayı ziyaret etmediğini düşünüyorum” dedi.

Astronot Kelly’nin söz ettiği başka canlıların Dünya’ya “geliş zorluğu”, şundan kaynaklanıyor:

*Gözlenen evrende 100 milyar gökada bulunuyor.

*Bizim eliptik Samanyolu gök adamızın (galaksi) uzun çapı 110 bin ışık yılı, kısa yarıçapı ise 60 bin ışık yılı. 1 ışık yılı kabaca 9,5 trilyon kilometre.

*Kelly’nin konuyla ilgili yorumları, Japonların uzaylılar ve UFO’lar hakkındaki hararetli tartışmalarına eklenmiş oldu. Japon politikacılar, geçen yıl bir muhalefet milletvekilinin konuyu parlamentoya taşımasının ardından uçan dairelerin varlığını tartışmıştı. Kabine Sekreteri Nobutaka Maçimura, UFO’ların varlığına inandığını belirtirken, Başbakan Yasuo Fukuda, bu henüz doğrulanmadığı için daha ihtiyatlı olduğunu söylemişti.


Metrix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla