Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.12.08, 19:33   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Metrix
Gamma Üye
 
Metrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nerden: İstanbul
Mesajlar: 3.491
Konular: 3144
Puan Grafiği
Rep Puanı:6312
Rep Gücü:0
RD:Metrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond reputeMetrix has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 74
366 Mesajına 520 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Suat Çelen Hayatı ( Biyografisi )

Suat Çelen Hayatı ( Biyografisi )

Suat Çelen, (D. 1978 Bolu) Türk milli jimnastikçi. Dünya jimnastik literatürüne çifte burgulu hareketi, Çelen hareketi olarak geçiren sporcudur.

1990 ve 1992’de Dünya Okullar Şampiyonaları'nda (ISF) birincilikler elde etti. 1991 yılında yapılan Balkan Gençler Jimnastik Şampiyonası'nda ve 1993 yılında İsviçre'de düzenlenen Avrupa Gençler Şampiyonası'nda paralelde altın madalya aldı. 1995 Uluslararası Boğaziçi Jimnastik Turnuvası'nda yer minderinde altın madalya kazandı. 2001 yılında Akdeniz Oyunları'nda bronz madalya kazandı ancak daha sonra müsabaka hakemlerinin aralarında yaptıkları toplantı sonrası madalyası alındı.

Kendisine yönelik büyük umutlata rağmen ilgisizlik ve destek görmemesi nedeniyle sonraki yıllarda daha önemli organizasyonlarda başarılar kazanmadı. Bu yüzden jimnastikten dolaylı olarak uzaklaştı ve beden öğretmenliği yapmaya devam etti.
Metrix isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla