Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02.01.09, 00:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Renklerin Dansı
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Nov 2008
Mesajlar: 561
Konular: 497
Puan Grafiği
Rep Puanı:1952
Rep Gücü:0
RD:Renklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant futureRenklerin Dansı has a brilliant future
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 3
26 Mesajına 86 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Jang Seung-eop Hayatı ( Biyografisi )

Jang Seung-eop
(Owon takma adıyla daha çok tanınır)
(1843-1897)
Kore'deki Joseon Hanedanlığı'nın son döneminde yaşamış olan bir ressamdır. Yaşamı, Im Kwon-taek'in yönettiği 2002 yılı ödüllü Chi-hwa-seon filmiyle beyazperdeye uyarlanmıştır. Kendisi Joseon mahkemesinde mevki sahibi olan sayılı birisiydi.
Owon, öksüz birisi olarak başka bir ailenin yanında yetişirken resim yapmayı öğrendi. 20'li yaşlarında, aristokrat Yi Ung-heon ailesinin kabul etmesiyle ilk defa geniş çaplı resim yapma fırsatını buldu. Daha sonraları doğal yeteneği sayesinde meşhur olunca kır manzarası, çiçek resimleri ve günlük hayat dahil olmak üzere her tarzda resim yapmaya başladı.
Önceki ressamlar Danwon ve Hyewon ile beraber Owon, bugün bile Joseon dönemi resminin "Three Wons" (Üç Kalem)'inden biri olarak hatırlanır.
Alıntı.
Renklerin Dansı isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla