Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15.01.09, 16:37   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon10 Bugün (15 Ocak) Doğanlar

Bugün (15 Ocak) Doğanlar

Son derece etkileyici bir kişiliğe sahiptirler. Yakın dostları ve çevreleri çok önemlidir. Günlük yaşantılarında kendi isteklerini yaşam geçiremedikleri zaman, kaprisli ve çekilmez olurlar. Partnerlerinin her konuda onlara hak vermelerini isterler.. Etraflarında olan olaylara karşı tepkisel davranırlar. Grup çalışmalarına yatkındırlar. Detaylar ve inceliklerin , biraz da onların tarzlarını ortaya koyar. Gelişi güzel işlere tahammülleri yoktur. Çevresinde daima yaratıcı ve akıllı insanların olmasını isterler. Aşkta duyguları ve mantıkları arasında belli bir denge vardır. Zeki pratik ve esprilidir..Sezgi gücü, diğer kişilere benzemeyen bir farklılık verir. Algılamaları güçlüdür.Düzlerinin bozulmasından hoşlanmazlar.Duygusal sevimli ve insancıldırlar. Kolay etki altında kalırlar.

Bugün Doğan Kadınlar

Sevimli ve çekici mizaçları sayesinde yaşamlarında bir çok değerli dostlara sahip olurlar. Hayatı keyifli yaşamaktan hoşlanırlar. Sosyal yaşamlarında güçlü bir mevki arayışına girebilirler. Aşk yaşantılarında sağlamcı davranırlar. Sevdikleri kişileri sık sık arayıp sorma özellikleri vardır.

Bugün Doğan Erkekler

Etkili ve başarılı dostluklar kurabildikleri için, iş yaşamlarında başarıyı kolay yakalarlar.Çok belirgin orijinal kafası ve hümanist duyguları onlara yaşamda prestij sağlayacaktır. Parlak ve sevimli yönleri ile de değişik bir hava estirirler. Meslek konusunda seçici ve detaycıdır.

Bugün Doğan Çocuklar

Akıllı ve sezgileri çok güçlüdür. Küçük yaşlardan itibaren özel bir olgunlukları vardır. . Yardımsever duyguları yüzünden arkadaşları tarafından oldukça sevilirler. Sanata karşı eğilimleri olduğu için, zevkleri de ilginçtir. Hafızaları çok güçlüdür.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla