Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.01.09, 09:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Gotik giyinmenin püf noktaları

Gotik giyinmenin püf noktaları


Son zamanlarda modacılar gotik tasarımlara oldukça ağırlık verdi. İşte gotik giyinmenin püf noktaları..
* Heavy metalin agresifliği ile rockın karanlık ve melankolik atmosferini kombine eden gotik tarzın ana rengi siyah tavrı ise aykırılık. Ancak modadaki gotiklik daha yumuşak ve feminen. Kısacası siyah dar ve gösterişli siyah elbiseyle de bu tarza bürünebilirsiniz.
* Kışın soğuk havalarda giymek için ya kısa bir deri ceket ya da uzun bileğe kadar bele oturan (tercihen kemerli) koton bir kaban tercih edebilirsiniz.
* Dantel çoraplar olmazsa olmaz. Desneli olanlar tercih edilebilir. Özellikle mini eteklerin altında çok seksi durubilirler.
* Sivri burunlu ayakkabılar yerine yuvarlak burunlu ve kalın topuklu ayakkabılar tercih edilmeli. Saten deri ya da ipek ama mutlaka 'kalın' bileklikler de bu tarzın olmazsa olmazı...
* Dantel sadece çoraplarda değil elbiselerde ve bluzlarda da karşımıza çıkıyor. Dantel detaylı siyah şifon bir bluz ya da elbise sadece asi değil aynı zamanda çok da feminen görünmenizi sağlıyor.
* Boy boy üst üste takılan zincirler ucunda saten tüylerin farklı metallerin olduğu kolyeler de gotik akımının temsilcileri.
* Daha sportif olmak isteyen genç kızlar için kurukafa ve iskelet desenli tişörtler sırt çantaları atkılar hatta montlar bulunuyor.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla