Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26.02.09, 22:42   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
blue
Moderator
 
blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 1.068
Konular: 940
Puan Grafiği
Rep Puanı:3673
Rep Gücü:54
RD:blue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond reputeblue has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 79
105 Mesajına 214 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon1c Bu bir rüya olmalı!

Galatasaray Avrupa Kupaları'ndaki belalısı Bordeaux'yu devirdi, yüreklerin dayanmadığı maç son anlarda geldi! Bülent Korkmaz'la ilk sınavını veren Aslan, şok bir golle geriye düştüğü; 2 farkı koruyamadığı karşılaşmayı Sabri'nin son dakikadaki golüyle kazandı ve Hamburg'un 4. turdaki rakibi oldu!


Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Bülent Korkmaz, eski teknik direktör Michael Skibbe'nin bir süredir uyguladığı 3'lü savunma kurgusunu değiştirerek, ilk maçına 4'lü savunmayla çıktı.

Kocaelispor maçının formsuz isimlerinden Sabri'yi savunmanın sağında oynatan Bülent Korkmaz, ortada ise sakatlıklar nedeniyle Meira ve Emre Aşık'a şans tanıdı. Yaşadığı sakatlıklardan sonra Kayserispor maçında ısınırken sakatlanan Hakan Balta ise 4 maç sonra ilk 11'deki yerini aldı.

Korkmaz, Nonda'yı yedeğe çekip, tek forvet olarak Baros'u oynatırken, sakatlıktan çıktıktan sonra istenilen form düzeyine ulaşamayan Kewell'i de Bordeaux maçında yedek bıraktı.

Servet ve Emre Güngör ise sakatlıkları nedeniyle maçta yer alamadılar.

-SOĞUK VE YAĞMURA KARŞIN-
Galatasaraylı taraftarlar, soğuk ve yağmurlu havaya karşın Ali Sami Yen Stadı'nı tıklım tıklım doldurdular.

Taraftarlar, Galatasaray'da teknik direktör olarak çıktığı ilk maçında Bülent Korkmaz'a da büyük destek verdiler. Taraftarlar, tribüne de ''Büyük kaptan ve ekibinin sonuna kadar arkasındayız'' ve ''Bak biz yine buradayız, ölümüne senin yanındayız'' yazılı pankartlar astılar.

Taraftarların, Kocaelispor maçında alınan 5-2'lik yenilgiden dolayı futbolculara küskün olmaları dikkat çekti. Taraftarlar, bu maçta ilk 11'de forma giyen oyunculardan yalnızca Lincoln lehine tezahüratta bulunurlarken, Arda, Emre Aşık, Hakan Balta, Ayhan'ı ise tribünlere çağırıp yumruk şov yaptırdılar.

-''GALATASARAY, TÜRKİYE'DİR''-
Galatasaraylı taraftarlar kapalı tribünde, yönetim kurulunun geçen haftalarda internet sitesinden yaptığı açıklamanın başlığı olan ''Galatasaray, Türkiye'dir'' cümlesini dev bir pankart olarak açtılar.

-HAMBURG'UN CASUSLARI TRİBÜNDE-
Maç sonrasında büyük bir olasılıkla tur atlayacak ekiple eşleşecek olan Almanya'nın Hamburg SV'nin 2 temsilcisi, karşılaşmayı izledi.

Hamburg SV istatistikçileri Bröcken ve Küçükoviç, karşılaşmayı izleyerek, olası rakipleri hakkında bilgi topladılar. Bu arada Sunderland'ın istatistikçisi Vic Halom da maçı izledi.

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve Bülent Korkmaz'ın kardeşi Mert Korkmaz da Boerdaux maçına gelerek ağabeyini yalnız bırakmadı.

-UÇAK KAZASI İÇİN SAYGI DURUŞU-
Maçtan önce, dün Hollanda'da meydana gelen uçak kazasında yaşamlarını yitirenler için saygı duruşunda bulunuldu.

VE MAÇ..

GALATASARAY: 4 - BORDEAUX: 3

Stat: Ali Sami Yen

Hakemler: Craig Alexander Thomson, Tom Hugh Murphy, Martin Cryans (İskoçya)

Galatasaray: De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Meira, Hakan, Barış, Ayhan, Mehmet Topal (Dk. 19 Kewell), Arda, Lincoln, Baros

Bordeaux: Rame, Chalme, Diawara, Henrique, Placente, Traore, Diara, Fernando Menegazzo, Wendel, Chamakh, Bellion
--------------Tualimforum İmzam--------------
.

.

.

.



blue isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla