Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.03.09, 17:53   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Arka Sıradakiler Dizisi 59.Bölüm Özeti

Arka Sıradakiler Dizisi 59.Bölüm Özeti


İpek Özgür’e duygularını açmış, Erkan için hissettiklerini dile getirmiştir. Özgür ne diyeceğini bilemez; incinen tarafın İpek olacağına endişe etmektedir.
Bu işi “gizli saklı” bir şekilde çözüme ulaştırmak Özgür’e kalmıştır!
Kehribar’ın sağlık durumuna endişelenen Melek’in yolu tekrar Salih’le kesişir! Bu sefer Melek’in Salih ile iş birliği yapması gerekmektedir! Yalnız bu durum kimsecikler tarafından bilinmemeli, işler “gizli saklı” yürütülmelidir!
Esin’in Erkan’a duyguları giderek güçlenmektedir. Ama her şey “gizli saklıdır”. Bu ilişkiden şimdilik kimsenin haberi yoktur.
Barış da İpek’e aşıktır. Ama henüz duygularını açmaz. Aşkı kalbinde “gizli saklıdır”. Hiçbir şey sonsuza kadar “gizli saklı” kalmaz ve bu gerçek İpek’e bir tokat gibi çarpar!
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla