Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31.03.09, 19:18   #18 (permalink)
Kullanıcı Profili
Mavi Lord
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jun 2008
Mesajlar: 1.027
Konular: 856
Puan Grafiği
Rep Puanı:2266
Rep Gücü:0
RD:Mavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond reputeMavi Lord has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 39
51 Mesajına 124 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Roket Silosu

Roket Silosu hem saldırı hem de savunma gerecidir. Diğer gezegenlerin savunmasına zarar veren Gezegenlerarası Roketler ve bu roketlere karşı Yakalayıcı Roketler bulundururlar.

Bu roketleri inşa etmek için öncelikle Binalar kısmından Roket Silosu'nu inşa etmelisiniz. Daha sonra Savunma kısmından roketleri inşa edebilirsiniz.

Gezegenlerarası Roketler'i Roket Silosu 4. Kademe'ye geldiğinde inşa edebilirsiniz. İnşa için 12.500 Metal, 2500 Kristal ve 10.000 Deuterium gerekir. Saldırı Gücü 12.000'dir.

Bu roketlerin menzili kısıtlıdır ve İmpuls (İçtepi) Motor Takımı kademesinin iki katı kadardır.
Rakibe ulaşma hızı da kendi sisteminiz için 30 saniye, her eklenen sistem için de ek 60 saniyedir.

Yakalayıcı Roketler'i de Roket Silosu 2. Kademe'ye geldiğinde inşa edebilirsiniz. Bir roket için 8.000 Metal ve 2.000 Deuterium gerekir.


Gezegenlerarası Roketler Galaksi menüsünden kullanılırlar. Menzil içindeki gezegenlerde sonda ve mesaj yazma butonlarının arasında yeni bir buton belirir. Bu butona tıklayarak yeni bir menüye gelirsiniz. Bu menüde kaç roket kullanacağınızı ve öncelikli hedefinizi seçersiniz.
Öncelikli hedef yok edilene kadar atışlar ona yapılırlar. Daha sonra roket artmışsa diğer savunma gereçlerine yollanırlar. Onlar da yok edilince bu kez gezegendeki Roket Silosu ve roketler hedef alınırlar.
Gezegenlerarası Roketler ile yok edilen savunma gereçleri kendilerini tekrar yenileyemezler ve yok olurlar.

Gezegenlerarası Roketler'in Saldırı Değerleri Silah Tekniği kademenize oranla artarlar ve savunan taraftaki kalkan değerleri hesaba katılmaz. Bu da Kalkan Kubbeleri'ne saldırı için idealdir.

Yakalayıcı Roketler otomatik olarak fırlatılırlar. Her Gezegenlerarası Roket'e bir Yakalayıcı Roket gider.

Saldıran taraf bir Savaş Raporu görmez, saldırısının etkilerini sonda ile öğrenmelidir. Ancak saldırılan taraf bir rapor alır.

Gezegenlerarası Roketler'le yapılan saldırılar, 3/24 saldırı kuralına dahil değildirler.
Mavi Lord isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla