Hadi Çal Kapımı Giderken       Hadi Çal Kapımı Giderken    Lalayyya lalaya lalay  Lalalayya lalayayya  Lalay lala lala  Lalalayya lalayayya    İkimiz için aynı bedende   Bir ufak deli kalp diyecekler  Kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız...    Sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğinde  Geceler kopacak yeniden doğacak gün apansız   Seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyor orda öylece   Hadi git getir al uyanınca otur yanıma...    Denedim yetecek mi ki sabrımız  Bitecek mi gönül deli kahrımız  Hadi ben bi hata yapıp ayrıldım aynını sen yapma.    Hadi çal giderken kapımı   Nefes aldığım süre seninim   Kapadım bütün yollarımı   Bebeğin gülün serserinim    Hadi çal giderken kapımı   Nefes aldığım süre seninim   Kapadım bütün yollarımı   Bebeğin gülün serserinim    İkimiz için aynı bedende   Bir ufak deli kalp diyecekler  Kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız...    Sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğinde  Geceler kopacak yeniden doğacak gün apansız   Seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyor orda öylece   Hadi git getir al uyanınca otur yanıma...    Denedim yetecek mi ki sabrımız  Bitecek mi gönül deli kahrımız  Hadi ben bi hata yapıp ayrıldım aynını sen yapma    Hadi çal giderken kapımı   Nefes aldığım süre seninim   Kapadım bütün yollarımı   Bebeğin gülün serserinim    Hadi çal giderken kapımı   Nefes aldığım süre seninim   Kapadım bütün yollarımı   Bebeğin gülün serserinim...    Lalay lalay lalay  Lalalayya lalayayya  Lalay lala lala  Lalalayya lalayayya...    Serdar Ortaç        |