Son Veda       Son Veda    Ne dindim ne duruldum  Her yokluğu unuttum  Ne varsa sende buldu bu kalp  Ne günlere kaldı bu can dayandı durdum  Döner dedim sabır yürek  Gel gör ki bak senden önce ben hiç kimseye  Böylesine deli aşık olmadım  Ne varsa geçmişte kalan seninle yaşanan  Gözlerimden geçiyor şimdi    Bir zaman geçmiş aşklardan  Bir şiir,kitap okursan hatırla  Seni sonsuz ve yalansız  Karşılıksız,amansız seven var    Gönül hergün bir yerinden  Yaralandı sen giderken unutma  Bir düş bir yaprak gibi  Savruldu gör şu ömrü uğrunda  Off ooof    Ne yıldım ne kırıldım  Gururla direndim  Sana değer dedim her gün  Gel gör ki bak senden önce ben hiç kimseye  Böylesine deli aşık olmadım  Ne varsa geçmişte kalan seninle yaşanan  Gözlerimden geçiyor şimdi    Bir zaman geçmiş aşklardan  Bir şiir,kitap okursan hatırla  Seni sonsuz ve yalansız  Karşılıksız,amansız seven var    Gönül hergün bir yerinden  Yaralandı sen giderken unutma  Bir düş bir yaprak gibi  Savruldu gör şu ömrü uğrunda  Off oooff    Bilmiyorsun ne haldeyim  Kan revan içinde kalbim  Tepeden tırnağa yanıyorum  Uçurum diplerinde bedenim  Betonlar düşüyor sanki bağrıma  Bir bir ağaçlar devriliyor şimdi tam başucumda  Ne olursun ya dön gel ya benide al yanına  Kimbilir belki bu sonuncu günüm  Sana son sözüm son vedam...    Rafet El Roman        |