Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.04.09, 07:32   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Elveda Rumeli Dizisi 68.Bölüm Özeti

Elveda Rumeli Dizisi 68.Bölüm Özeti

Eski kocası Ömer’in ani dönüşüyle sarsılan Meryem, Ömer’e artık başkasıyla evli olduğunu, çocuklarına ise babalarının hayatta olduğunu anlatmak zorundadır. Ömer öğrendikleri karşısında yıkılırken Meryem’den tek isteği çocuklarını görebilmektir.
Dilaver ise içinden çıkılması imkansız olan bu durum karşısında Meryem’e elinden geldiği kadar destek olmaya çalışır. Ancak Ömer’in vereceği bazı kararlar herkes için, işi zorlaştıracaktır.
Ramiz ise torunu yüzünden, Aleks ile tatlı bir çekişme içine girmiştir. Diğer yandan oğlu Abdül’le karşı karşıya gelip silahını ateşleyen Mazhar Paşa’nın durumu kritiktir.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla