Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19.04.09, 01:47   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi ''Süper Adam''

Cem Yılmaz'ın Yeni Filmi ''Süper Adam''

G.O.R.A'dan sonra aynı filmin isminin tersten okunuşu olan A.R.O.G adında yeni bir film çekmesi eleştiri konusu olan Cem Yılmaz, bu kez farklı bir fantastik filmi hayata geçirmeyi planlıyor.

Billboard Dergisi'nde'da yer alan röportaja göre; Süper Adam isimli bir film çekmek istediğini açıklayan Yılmaz, "Süper Adam isimli bir fikrim var. Daha işi tutturamamış yerden sadece 40 cm. yükselebilen bir Süper Adam hikâyesi var elimde... 1960'larda geçiyor" dedi. Süper Adam'ın otomobili olarak Tolga Örnek'in de filmini çektiği Cemal Gürsel'in emriyle 1961 yılında yapılan Devrim'i kullanmayı planladığını belirten Yılmaz, "Süper Adam'ın otomobili olarak da Devrim'i kullanmayı düşünüyorum" diye konuştu. Filmde Ozan Güven'i oynatmayı düşünen Yılmaz, bir diğer projesinin ise kovboy filmi yapmak olduğunu söyledi.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla