Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29.04.09, 00:58   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 29 Nisan Günlük Burç Yorumlarınız

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)
Bugün çok hareketli ve heveslisiniz. Tüm çalışmalarınıza hız verebilir ve başarılı olabilirsiniz. Grup çalışmalarının size getireceği sorumluluklara ise bilinçli ve yaratıcı yaklaşabilirsiniz. Dostluklardan kazanacağınız çok şey ortaya çıkarken, ilişkilerinizden yarar sağlayabileceksiniz. Aşk hayatınızda daha hareketli bir döneme giriyorsunuz.
Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
Yeni kararları eşiğindesiniz. Özellikle iş hayatına yansıyabilecek bazı gelişmeler sizi akılcı ve tutarlı olmaya itiyor. Daha fazla çalışmak ve yaptıklarınızla göz önünde olmanız mümkün. Sorumluluklarınız artarken, yeni görevler konusunda bazı belemeler veya belirsizlikler söz konusu. Amaçlarınız odaklanmanız ve ulaşmanız için biraz sabırlı olmanız gerekecek.
İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Hayatınıza heyecan katan gelişmeler ortaya çıkabilir ve sizi olumlu kararlara itebilir. Yabancıları içine alan bu alanda daha akılcı ve yenilikçi olmanızda fayda var. Kendinizi daha iyi ifade edeceğiniz konular öne çıkarken, eğitsel alanda başarılı olacağınız temaslara başlayabilirsiniz. Tanışacağınız yeni kişiler sayesinde görüşlerinizde esnek olmayı başarabilirsiniz.
Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)
Maddi konular ve ortaklaşa paylaşımlar dikkat çekmeye devam ediyor.Kendi birikimlerinizi korumaya yönelik adımlar atabilir ve bu alanda süregelen belirsizlikleri geride bırakabilirsiniz. Eşinizin maddi durumu sizi yakından ilgilendirecek ve ortak giderlerinize olan yansımaları uğraştırıcı olabilecek.Güven gerektiren ilişkiler duygusal hayatınızı etkiliyor.
Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Evlilik ve ortaklıkların öne çıktığı şartlar söz konusu. Özellikle eşle olan ilişkilerinizde esnek ve yapıcı olmanız gerekecek. Ortaklaşa alanda ise yeni teklifler konusunda akılcı bir yaklaşım sergilemeniz halinde kazançlı çıkmanız mümkün. Ancak pek çok konuda karşı tarafın daha etkin olacağını düşünerek adım atmalısınız.
Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Düzen gerektiren konular ilk önceliğiniz ve tüm planlarınızı buna göre yapmalısınız. İş ortamında verimli olmanız zorunlu hale getiren ve organizasyon içeren konular önem kazanacak. Bu tempo içinde kendinize önem vermeli ve sağlığınıza ilişkin konuları ihmal etmemelisiniz. İş hayatınızdaki yükler nedeni ile daha fala çalışmak sizin için bir zorunluluk.
Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
Hayatınıza renk ve keyif getiren gelişmelere çok yakınsınız. Pek çok konuda kendinizi iyi hissediyor ve yaratıcı konularda daha fazla çaba göstermeye açıksınız. Sevdiklerinizle ilgili konularla ilgilenebilir ve olumlu sonuçla elde edebilirsiniz. Bulunacağınız sosyal ortamlar size hareket getirebilir. Bugün sevgi ilişkilerinizde tatmin ve heyecan yaşamanız söz konusu.
Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Eve ait uğraşlarınız sizi meşgul etmeye devam ediyor. Bugün yakınlara ait uğraşlar sizi daha çok yakından ilgilendirecek. Bu arada güvenliğinizle ilgili konular nedeni ile aşırı bir çaba göstermeniz gerekebilir. İş hayatı ve eve yönelik koşturmacalar nedeni ile bir hayli yorulacaksınız. Üzerinize düşen fedakarlıkları yerine getirmek kolay olmayacak.
Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Günlük hayatınıza hareketlilik geliyor. Daha çok eğitim konularında ilerleme elde edeceğiniz ve yaratıcı düşüncelerinizi ortaya koyabileceğiniz koşullar var. Başkalarından destek bulmakta zorlanmayacak ve kardeşlerle olan ilişkilerinizde esnek davranabileceksiniz. Olumlu haberlerle harekete geçerken, kısa yolculuklarınız dikkat çekebilecek.
Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
İş hayatında başarılı olacağınız ve kazançlarınızı yeniden gözden geçireceğiniz fırsatlar söz konusu. Daha fazla çalışmanız sayesinde gelirlerinizde artış edebilir ve birikimlerinizi değerlendirme yolunu seçebilirsiniz. Yeni bütçe yapma fikrine yakın olmanız halinde süregelen bazı sıkıntıları aşmayı başaracaksınız. Harcamalarınızı dikkatli yapmalısınız.
Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
Burcunuzda bulunan olan Ay sizi ön plana çıkarıyor. Her konuda yenilikten yana olacak ve yaratıcı enerjilerle hareket edeceksiniz. Kişisel konularınız hakkında önceliklerinizi belirlemeli ve tüm kararlılığınız ile olaylara hakim olabilmelisiniz. İlişkilerinizde daha esnek olabilmeniz halinde ise, var olan sorunları aşmayı başaracaksınız.
Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Belirli konularda kafa karışıklığı yaratan gelişmelere karşı hazırlıklı olmalısınız. Kontrol edemeyeceğiniz bu durumu fazla zorlamak yerine akışta kalmayı tercih edebilirsiniz. Zira gizli kalmış bazı konuların ortaya çıkması sizi çok zorlayabilir. Enerjinizi başkalarının yararına olabilecek çalışmalarda kullanmalı ve dostlarınızın desteği ile bugün moral bulmalısınız.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla