Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.05.09, 00:44   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 3 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Koç Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Çok şey yapabilirsiniz

Hafta sonunda yeni adımlar atabilir, kişisel alanda kendinizi ortaya koyabilirsiniz. Dikkat çekiyorsunuz. Duygusal konular, ailevi işler ya da sizin için hassas olan konular öne çıkıyor. Çok şey yapabilirsiniz, her zamanki cesaretinizi ortaya koyacaksınız. Ancak başkalarının durumlarına da dikkat etmek gerekebilir. Fazla aceleci olmak, hızlı düşünmek diğer kişilerle anlaşmanızı zorlaştırabilir. Hafta sonunda aradığınız desteği bulacaksınız. Maddi kazançlar elde edebilirsiniz.

Boğa Toprak + Sabit (21 Nisan – 20 Mayıs)
Vericisiniz

Bu dönemde kişisel alanda çok daha huzurlu ve girişken olabilirsiniz. Ancak hafta sonunda verici ve fedakar olmanıza yol açabilecek durumlar söz konusu olabilir. Sadece kendiniz için değil, başkaları için uğraşabilirsiniz. Oldukça duyarlısınız. Korku ve endişelerinizi geride bırakmalısınız. Bazı şeyler sona erdiği gibi yeni imkanlar ortaya çıkmakta. Hayatın güzel yönlerine dönmek, keyif almak hiç zor olmayacak. Hafta sonunda aşk hayatınızı renklendirebilecek fırsatlar mümkün.

İkizler Hava + Değişken (21 Mayıs – 21 Haziran)
Yeni hedefleriniz var

Hafta sonunda arkadaşlar ve çevreniz size yeni fikirler getirebilir. Dışa dönük olabileceğiniz, geleceğe daha umutlu bakacağınız günlerdesiniz. Yeni bir proje üzerinde düşünmek, başkaları ile paylaşmak keyif verebilir. Bu arada eğitsel konular, konuşmalar yararlı olabilir. Zekanızı kullanabileceğiniz, çok yönlülüğünüzü geliştirebileceğiniz bir dönemdesiniz. Hafta sonunda merakınızı giderebileceğiniz fırsatlar var. Hareket ve iletişim içindesiniz. Yeni düşünceleriniz olabilir.

Yengeç Su + Öncü (22 Haziran – 22 Temmuz)
Oldukça yoğunsunuz

Hafta sonunda rekabet duygusu içinde kalabilirsiniz. Hem yapacak çok işiniz olabilir hem de belirli konularda kendinizi ispat etmek durumunda kalabilirsiniz. Ancak korkmamalı, cesaretinizi ortaya koymalısınız. Kimi zaman korkularınızı geride bırakmanız için riskl almanız gerekir. Ürkek durmak yerine yeni bir şey başlatmaya çalışın. Ortaya çıkan değişiklikler hem iş hem de ailevi konularda harekete geçirici olacak. Hafta sonunda çok şey başarabilirsiniz. Yeter ki kendinize inanın.

Aslan Ateş + Sabit (23 Temmuz – 23 Ağustos)
Kişisel alanda yeni planlarınız göze çarpıyor fakat, tam olarak kararlılık gösteremeyebilirsiniz. Bazı güvensizlikler sizi tedbirli olmaya itiyor. Ancak parasal alanda daha aktif ve hırslı olabilirsiniz. Çalışma kapasitenizi zorlamanız geren koşullar sizin lehinize çalışabilir. Çabalarınızın sonuçları size kazanç olarak rahatlıkla dönebilecek. Giderlerinizi kısmanın yollarını bulmalısınız.

Başak Toprak + Değişken (24 Ağustos – 23 Eylül)
Biraz daha esnek olun

Bu dönemde hayatınıza katabileceğiniz çok şey var. Biraz çaba ve gayretle sıkıntılarınızı aşabilirsiniz. Hafta sonu uğraşı vermenizi gerekli kılan ama aynı zamanda sizi yenileyebilecek deneyimler getirmekte. Ancak güvensiz ve fazla eleştirel davranırsanız önünüze gelen fırsatları tepmiş olursunuz. Maddi konular, paylaşımlar, eşinizin ya da ortağınızın maddi sorumlulukları üzerine daha hızlı düşünmek ve risk almaktan korkmamak gerekiyor. Duygusal açıdan yenileneceksiniz

Terazi Hava + Öncü (24 Eylül – 23 Ekim)
Beklentiler yüksek

Bu hafta sonu başkalarından öğrenebileceğiniz çok şey olabilir. Ayrıca beklentileriniz de yüksek. Beraberliklerinize çok dikkat ediyorsunuz ve bugünlerde daha hassas davranabilirsiniz. Hafta sonu değişik teklifler ve anlaşmalar da getirebilir. Olayları tek başına yönlendiremeseniz de ortaklıklar sayesinde harekete geçebilirsiniz. Ancak alınganlık ya da abartılı duygusal tepkiler yanlış anlaşılmanıza yol açabilir. Karşılaştığınız konulara biraz daha geniş bakmaya çalışın

Akrep Su + Sabit (24 Ekim – 22 Kasım)
Çaba gerekiyor

Hafta sonunda uğraş içinde olabilirsiniz. Alınması gereken kararlar ve cesaret isteyen durumlar var. Fiziksel açıdan çok yoğun olabilirsiniz. Daha fazla hizmet ve mücadele içindesiniz. Bu arada size yardımcı olan kişilerle de ilgilenebilirsiniz. Kısa zamanda çok iş tamamlayacaksınız. Bu arada kendi sağlığınıza ve günlük düzeninize biraz daha özen göstermelisiniz. Hafta sonu olumlu teklifler ve ortaklaşa konularda daha iyi bir uzlaşı imkanı getirmekte.

Yay Ateş + Değişken (23 Kasım – 21 Aralık)
Çok girişkensiniz

Hafta sonunda harekete geçecek ve kendinizi göstereceksiniz. İyimser enerjiler ve sizi hem bedensel hem de zihinsel açıdan canlı kılabilecek olanaklar var. Eğlenceye daha fazla zaman ayırabilir, spora odaklanabilirsiniz. Hareket ve yenilik arzusu üstünüzdeki gerginlikleri atmanıza yardımcı olacak. Aşk hayatında çok daha maceracı olabilirsiniz. Sevdiklerinizle bir arada olmak eğlenceli olabilir. Bu dönemde pratik düşünmek ve günlük işlerinizi düzene sokmak için uygun.

Oğlak Toprak + Öncü (22 Aralık – 20 Ocak)
Hızlı adımlar

Hafta sonunda yakınlar, ailevi konular çabuk hareket etmenize ve hızlı karar almanıza neden olabilir. Evle uğraşabilir, evde sözünüzün daha fazla geçmesini isteyebilirsiniz. Duygularınızın esiri olmak yerine biraz daha soğukkanlı olmaya çalışın. Bugünlerde yenilikler yapmak, bir şeyleri tamamlayıp, yeni temeller atmak yerinde olacak. Hayatın pozitif yönlerine çok daha açıksınız. Eve ait uğraşlar kazanç da getirebilir. Fırsatlardan yararlanabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Kova Hava + Sabit (21 Ocak – 19 Şubat)
İlgilisiniz

Bu hafta sonu konuşmalar, hareket ve yakın çevrenizle ilgili konular vurgulanıyor. Zihinsel olarak çok aktif olabilirsiniz. Konuşmalarınızla dikkat çekeceksiniz ancak kardeşlerle ilgili konularda biraz daha soğukkanlı olmanızda fayda var. Onlarla ilgilenmek gereği de olabilir. Bu dönemde eve ve yerleşime ait konular rahatlama hissi de getirebilir. Yatırımlar ya da ev değişikliği konusu gündemde olabilir. Kısa ziyaretler, komşularla ilişkiler açısından hareketli günlerdesiniz.

Balık Su + Değişken (20 Şubat – 20 Mart)
Yeteneklerinizi geliştirin

Hafta sonunda kazanç getirebilecek çalışmalar ve girişimler söz konusu. Kendinize güvenmeli ve kararsız kalmamalısınız. Biraz cesaret gösterirseniz başkalarından da destek bulabilirsiniz. Bugünlerde harcamalar kontrol dışına kayabilir. Bütçenizi biraz daha ciddi düşünmelisiniz. Yaratıcı uğraşlar, düşüncelerinizi tatmin edici şekilde ortaya koyabileceğiniz imkanlar doğabilir. Yakınlar, kardeşler ve komşulardan somut destek görebilir ve daha uyumlu ilişkiler kurabilirsiniz.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla