Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.02.08, 07:52   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Kedi
Gamma Üye
 
Kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 3.713
Konular: 3171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3699
Rep Gücü:56
RD:Kedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond reputeKedi has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 45
128 Mesajına 262 Kere Teşekkür Edlidi
:
Milföy Tatlısı





Malzemeler

1.Paket mülföy hamuru
1/2 litre süt
1,5 kahve fincanı un
2 kahve fincanı şeker
1 paket vanilya
50 gr tereyağı
1 yemek kaşığı pudra şekeri
1 yemek kaşığı kıyılmış antep fıstığı

Yapılışı
* Süt, un, şeker, tencerede karıştırılarak pişirilir. Piştikten sonra içine tereyağ ve vanilya konarak çırpılır.

* Milföy hamurunun her bir karesi ikiye bölünür üzeri çatalla dilinerek fırında pişirilir. üzeri penbeleşince fırından çıkarılır. Pişen milföyler zaten yaprak yaprak piştiği için ikiye ayrılır. alt tabana soğutulmuş muhallebi konur, diğer üst parça üzerine kapatılır. Pudra şekeri ve kıyılmış antep fıstığı ile süslenerek servis yapılır







--------------Tualimforum İmzam--------------
Boşverdim
Kedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla