Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.05.09, 19:11   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Mine 2009 Album Benim Gücüm

Benim Gücüm - Mine

Mess Production - 2009

90’lı yıllarda Ajlan-Mine ikilisiyle hayatımıza giren Mine, uzun zamandır üzerinde çalıştığı “Benim Günüm” isimli maxi single’ını çıkarttı.

Albüm yapmadığı dönemlerde ağırlıklı olarak sahnede Latin ve Caz müziği icra eden Mine, bu çalışmasında ise günümüzün soundunu yansıtan yepyeni şarkılar hazırladı.

Elektro-pop çalışması olan projede tüm parçaların söz ve besteleri Mine’ye ait.

Genco Arı’nın müzik direktörlüğünü yaptığı, Aydın Tüfekçi, Dj U.F.U.K., Mustafa Özşamlı, Gökhan Sürer, Feryin Kaya, Burak Irmak ve Kaze’den oluşan geniş bir aranjör kadrosuna sahip olan “Benim Günüm”de, dans müziği temaları taşıyan, elektro-pop türünde, enerjik soundlu 4 şarkı ile birlikte sözü ve müziği yine Mine’ye ait olan “Madonna” adlı İngilizce bir de bonus track bulunuyor. Mine bu şarkıda Bedük ile düet yapıyor.

Mine, albümün ilk videoklibini “Benim Günüm” isimli parçasına çekti. Klibin çekimleri, Kastamonu’nun Araç ilçesinde yüksek ve karlı yaylalarda zorlu hava koşulları sebebiyle 3 günde tamamlanabildi.

1. Kusursuz
2. Bu Gece
3. Benim Günüm
4. Zig-zag
5. Madonna
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla