Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10.06.09, 23:31   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Sude
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: İzmir
Mesajlar: 1.307
Konular: 1171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3023
Rep Gücü:0
RD:Sude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 55
155 Mesajına 199 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Sevinç Eratalay Biyografisi,Sevinç Eratalay Hayatı



Sevinç Eratalay Biyografisi,Sevinç Eratalay Hayatı

İzmir Buca Eğitim Fakültesi
Müzik Bölümü mezunu.

1987´de ilk albüm Dost Kokusu-Dost Selamı´ m yaptı. Bunu, Bekliyorum, Yeniden Başlamalı, Mahir´in Türküsü, Cevahir Yürekliler isimli albümleri takip etti.

Gülüm Sanatçının 6. albümü.

Sevinç Eratalay bu albümle ilgili şu mesajların altını çiziyor: `Dünyadaki ve Türkiye´ deki her şey gibi, müzik alanı da bir değişim ve geçiş dönemi içinde. Kuşkusuz bu değişimin her zaman "iyi" ya da "kötü" olduğu söylenemez. Ama
zorluklar; sevgi, dayanışma ve dostlukla daha kolay göğüslenebiliyor. İnat, sevgi, hüzün, duygusallık bu albümün ana teması."
Sevinç Eratalay Protest Müzik ekseninde belirginleşen çizgisini sürdürmeye devam ediyor. Müziğinin renklerine yaşamın duyarlılıklarını alırken, fazla bağırmadan akan sular gibi, yoluna devam ediyor.

Not: İnternetten alıntıdır.
Sude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla