Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.06.09, 23:01   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Parmaklıklar Ardında 58. Bölüm Özeti

Parmaklıklar Ardında 58. Bölüm Özeti

Cengiz’in ağır biçimde yaralanması cezaevinde şok etkisi yaratmıştır. Beray, Cengiz için üzülürken, Ahmet’in onu bu olaydan sorumlu tutmasına da karşı çıkar. Aralarında geçen sert tartışma sonucu Ahmet, Beray’ı tecride yollar. Ahmet’in yeni bir yüzünün ortaya çıkması, cezaevindeki dengeleri değiştirir. Ekrem, Cengiz için üzülürken, Tansel de Beray’ı savunmaya çalışır.

Koğuşta ise Kutsiye’nin ipleri ele geçirmesine ramak kalmıştır. Kutsiye, erkek dünyasından üzerine sinen bir despotlukla işe koyulur. Ziynet, Osman cephesinde kazandığı başarıların hesabını yaparken, Yasemin güvercin trafiğinde Özge’ye kazık atma peşindedir. Beray zoraki oturduğu nikah masasından sürpriz bir kararla kalkar. Nisan’ın soyadı, acaba ne olacaktır?
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla