Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.06.09, 23:02   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Parmaklıklar Ardında 59.bölüm Özeti

Parmaklıklar Ardında 59.bölüm Özeti

Beray oturtuğu sandalyeden kalkıyor.. Ahmet’in tepkisi ne olacak? Cengiz ise ard arda ameliyat olacak. Kutsiye’nin kanına ihtiyaç duyulacak!

Beray’ın nikah masasından kalkması herkeste şok yaratır. Ahmet önce öfkelenir ama sonuçta Beray’ın kararına saygı duyar. Özge, Beray’ı koğuşa getiren Ekrem’le Osman’a haber salar. Güvercin trafiğini devam ettirmekte kararlıdır ve bu defa o Yasemin’e kazık atacaktır. Bu arada Ekrem araba sevdasına tutulmuştur. Ekrem’in otomobil merakı onun yolunu Osman ve Bekir’le kesiştirir. Hastaneden gelen haberler iyi değildir. Cengiz peşpeşe ameliyatları atlatabilecek midir? Zor bulunan kan grubu yüzünden Cengiz yine zor durumdadır. Kutsiye ona kan verecek midir? Aysel, Ahmet’i cezaevinde ziyaret edince, kimle tanışacaktır? Ahmet’e güvercin trafiğine dair iki ayrı kanaldan gelen ihbar, onu nasıl bir karara götürecektir?
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla