Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.06.09, 23:48   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Başak
Moderator
 
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 7.449
Konular: 6324
Puan Grafiği
Rep Puanı:14360
Rep Gücü:167
RD:Başak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond reputeBaşak has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 53
719 Mesajına 1.316 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Tek Türkiye Dizisi 73. Bölüm Özeti

Tek Türkiye Dizisi 73. Bölüm Özeti


Yıldız, kurşun yağmuruna tutulurken, Botan, ona siper oluyor. Şivan, Muhtar ile bir olup, karakoldan kaçmak için çalışırken, Bekir, annesinin bitmek bilmeyen kininden dolayı intiharın eşiğine geliyor. Dila, ise tam nikâhı kıyılacakken, Tarık’ın yetişmesi ile büyük bir tehlikeyi atlatıyor ama Tarık’ı anlamamakta kararlı gözüküyor. Tarık, bir yandan duygularını toplayamazken diğer yandan ısrarla babasını bulmaya çalışıyor.

Muhtardan babasına dair büyük bir ipucu ele geçiren doktorun hasta ayağına geliyor. Ki bu hasta Tarık’ın birçok yarasının da devasını içerisinde saklıyor. Kezban ise büyük ve ağır bir gerçeği öğrenmek üzere. Yıldız, Botan ile evlilik hazırlığına başlarken, Önder’in de kampa katılımıyla Yıldız’ı acımasız bir kurşun yağmuru bekliyor. Bu yağmur, ya Botan’ı ya Yıldız’ı alıp götürecek.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Yeniden gülmem için
Beni baştan sevmen lazım.......
Başak isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla