Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.06.09, 17:27   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Sude
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: İzmir
Mesajlar: 1.307
Konular: 1171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3023
Rep Gücü:0
RD:Sude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 55
155 Mesajına 199 Kere Teşekkür Edlidi
:
Post Çiğdem Anad Biyografisi,Çiğdem Anad Hayatı

Çiğdem Anad Biyografisi,Çiğdem Anad Hayatı

Çiğdem Anad, (D. 1962 Ankara), Yazar, muhabir, sunucu.
Londra Southwark College’den sonra, Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi’ni bitirmiş olmasına rağmen, medya alanında çalışmayı tercih eden Çiğdem Anad, 1998‘den 2006 ya kadar CNN TÜRK haber kanalında haber koordinatörü ve sunucu olarak görev yapmış ve “Ajans” adı altındaki ana haber bültenlerini sunmuştur.

Kitabının kapak sayfasıMesleğine 1987′de TRT’de haber dairesi muhabiri olarak başlayan Anad, 1990′a kadar ‘Haber’ adlı yarışma programının yapımcılığı, ‘Profil’ adlı biyografik programın yapım yardımcılığı, ‘Gün Başlıyor’ programının yapım yardımcılığı, ‘Ekonomi’ programı yapımcısı ve sunucusu olarak çalıştı. Daha sonra bir süre Star TV’de muhabirlik de yapan Çiğdem Anad, ATV’de 1991 – 1993 yılları arasında 32. Gün programı muhabiri olarak ve sonra 1993 – 1997 arasında da “Son Durak” programının yapımcısı ve sunucusu olarak görev yaptı. En son NTV’de “Evet - hayır” adlı bir program sunan Çiğdem Anad, daha sonra geçtiği CNN Türk’te 9 yıl çalışıp bir ara istifa ettikten sonra yine geri döndü. 2007 den beri halen, NTV kanalında Haydi Gel Bizimle Ol isimli sohbet programını sunmaktadır.

Çiğdem Anad’ın belgesel yapımlarının yanı sıra, iki tane de kitabı vardır.

Belgeselleri
Arjantin (Kayıplar Ülkesi),
Venezüella (Amerika’ya Başkaldıran Ülke) Yok Bilgileri Paylaşan Kardeşlik Var

Kitapları
Aklım Nereye Gidiyor Ellerim Nereye Düşüncelerimin Dili Yalan sözleri
Hayat Geçiyor Sen Neredesin
Sude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla