Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.06.09, 17:00   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Sude
Gamma Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Feb 2008
Nerden: İzmir
Mesajlar: 1.307
Konular: 1171
Puan Grafiği
Rep Puanı:3023
Rep Gücü:0
RD:Sude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond reputeSude has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 55
155 Mesajına 199 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon Naim Güleryüz Biyografisi,Naim A. Güleryüz Hayatı

Naim Güleryüz Biyografisi,Naim A. Güleryüz Hayatı

Naim A. Güleryüz (D. 1933), 500. Yıl Vakfı Başkanı ve 500. Yıl Vakfı Türk Musevileri Müzesi kurucu proje koordinatörü ve küratörü, araştırmacı ve yazar.

Osmanlı İmparatorluğu ve Türkiye Cumhuriyeti Yahudileri alanında araştırmalar yapmaktadır. ABD, Kanada, Meksika, Şili ve Avrupa’nın değişik kentlerinde konusu ile ilgili konferanslar verdi, uluslararası sempozyumlara ve kongrelere katıldı, fotoğraf sergileri açtı. Ulusal ve yurt dışı basında değişik dillerde sayısız makalesi yayımlandı. Türk Yahudileri Tarihi, İstanbul Sinagogları, The History of the Turkish Jews,500. Yıl Vakfı Türk Musevileri Müzesi Albümü ve İzzet Keribar’ın fotoğraflarını kapsayan Türkiye Sinagogları kitaplarının yazarı. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup Fransızca, İngilizce ve İspanyolca bilmektedir.
Sude isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla