Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.07.09, 22:17   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
AnGeL
Delta Üye
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Aug 2008
Nerden: Konya
Mesajlar: 833
Konular: 724
Puan Grafiği
Rep Puanı:1364
Rep Gücü:0
RD:AnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud ofAnGeL has much to be proud of
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 16
29 Mesajına 34 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Renkli Sebze Çorbası

Renkli Sebze Çorbası


Malzemeler

2 Adet havuç
3 Adet kabak
2 Adet sogan
7 Çorba kasigi tereyagi
3 Çorba kasigi un
5 Su bardagi sicak tavuk suyu
1.5 Su bardagi süt kremasi
3 Adet taze sogan sapi
Tuz, karabiber
Hindistancevizi rendesi
Süsleme için :
2 Dilim bayat ekmek kabugu
2 Çorba kasigi siviyag

Hazırlanışı
Havuç ve kabaklari temizleyip dograyin ve bol tuzlu suda ayri ayri haslayin.
Siganlari halka halka dilimleyip, 3.5 çorba kasigi tereyaginda sote edin.
1 Çorba kasigi tavuk suyu ilave edip kisik ateste pisirin ve kabagi ekleyin.
Havuçlari yaglanmis teflon tavada pembelestirin.
Iki ayri tavadaki sebzelere yarimsar su bardagi sicak tavuk suyu ilave edin.
1 tutam tuz ve karabiber serpip sebzeler yumusayana dek kisik ateste kapagi kapali olarak pisirin.
Ilininca her ikisinide ezip püre haline getirin.
Kalan tereyagini derin bir tencerede kizdirin.
Unu ilave edip pembelestirin.
Kalan tavuk suyu, süt kremasi, kiyilmis taze sogan sapi, hindistancevizi, tuz ve kaabiberi ilave edip karistirin.
Kremali sosu iki tencereye paylastirin.
Birine havuç, digerine kabak püresini ilave edin.
Her ikisini de isitin.
Kabakli çorbayi kaselere bölüstürüp, ortasina havuçlu çorbayi dökün.
Ayri bir yerde siviyagda kizartilmis küp ekmek ve kiyilmis taze sogan sapi ile süsleyerek servis yapin.

AnGeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla