--->: Faruk K Şarkı Sözleri - Bana Geri Dön Bana Geri Dön Teşekkür ederim Bana yaşattıgın her şey için Bu güzel kaderi Sana ve bana yazdıgı için Tanrı'ya teşekkür ederim Biliyorum aramızda kilometrelerce mesafe var Ve bir gün hissediyorum Bu uzak mesafeler olsada sende inan Birgün gelecek bu ayrılık son bulacak Aşkım O gece anladım O gece agladım O gece alıştırdın tenine Daha çok bagladın Beni karanlık odalara koyma Beceremem unutmayı seni Yedi renk gökkuşagından geldin Maviden seçtim agladım seni Baglanma diyorsun sen baglanmadın mı Gerçekle kendini kandırmadın mı Döndügüm uzun bir cadde ellerim cebimde Her ayrılık adımımda aglamadın mı Birgün birinin koynundan çık gel bana geri dön Uzagın yakının aşkın hatırına bana geri dön Bir rüzgar gibi fisılda "ben geldim" diye Bir bahane bul n'olur bana geri don Senin için her şeyin en iyisini istiyorum Aşkım Baglanma diyorsun sen baglanmadın mı Gerçekle kendini kandırmadın mı Döndügüm uzun bir cadde ellerim cebimde Her ayrılık adımımda aglamadın mı Birgün birinin koynundan çık gel bana geri don Uzagın yakının aşkın hatırına bana geri don Bir rüzgar gibi fısılda "ben geldim" diye Bir bahane bul n'olur bana geri dön O gün geldiginde Bizim gibi aşıklar kavuşacak Bu yürek Bu kalp Ve bu dudaklar buluşacak Aşkım Ve her yerde Bizim şarkımız söylenecek Şarkımız söylenecek... Faruk K |