Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12.07.09, 02:22   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
Okyanus
Moderator

 
Okyanus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Jan 2008
Mesajlar: 9.373
Konular: 7149
Puan Grafiği
Rep Puanı:16317
Rep Gücü:20
RD:Okyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond reputeOkyanus has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 54
889 Mesajına 1.404 Kere Teşekkür Edlidi
:
icon 12 Temmuz Bugün Doğanlar

12 Temmuz Bugün Doğanlar

Aşk yaşantılarına özenlidirler. Sürekli bir motivasyona ihtiyaç duydukları için, özel dostlarını yanlarında görmek, onları mutlu eder. Titiz ve sorgulayıcı yapıları onlara başarı sunarken, yalnızlık duygularını da ön plana çıkarır. Sevgi ve aşk onlar için çok önemlidir. Çevresini etkilemeye çalışan bu kişilerle geçinmek, her zaman kolay değildir. Rol yapma kabiliyetleri ve olayları dramatize etme yetenekleri vardır. Sürekli ilgilerini çeken konularla ilgilendikleri için, bir konu üzerinde odaklaşmaları çok zordur. Dürüst ve samimi kişiler olmalarına rağmen, sadece kendi doğruları ile yaşarlar. Özel yaşamlarında paylaşımlara değer verirler. Duygularında asalet hakimdir. Aile bağları güçlüdür. Çocukluk anıları acı verse de, geçmişe bağlıdırlar. Hayallerini sabırla yaşama geçirirler. Daima bir amaçları vardır ve ele aldıkları konuları sonuna kadar takip ederler.


Bugün (12 Temmuz) Doğanlar
Bugün Doğan Kadınlar
Tez canlı ve çabuk sıkılan bir yapıya sahiptirler. Kendilerine çok güvendikleri için, çevrelerinde fazla cesur olarak bilinirler. Hâkimiyet altına girmekten nefret ederler. Entelektüel merakları vardır.

Bugün Doğan Erkekler
Cinsel çekicilikleri çok güçlüdür. Bakışları son derece etkili olduğu için bazen her şeyi gözleriyle söylerler. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Yaşamda başaramayacakları iş yoktur. Derin fakat bir o kadar pratik zekaya sahiptirler. Düşünmeden para harcayabilirler.

Bugün Doğan Çocuklar
Duygusal artistik ve sanata eğilimli çocuklardır. Çevresiyle barışık yaşarlar. Yardımsever duyguları yüzünden arkadaşları tarafından oldukça sevilirler. Daha küçük yaşlarda sanata eğilimleri ile göze çarpar. Renkli giysilerden hoşlanırlar. Doğal yapılarıyla son derece sevimli çocuklardır.
--------------Tualimforum İmzam--------------
Okyanus isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla