Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14.07.09, 19:20   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators
 
SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7.687
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Ankara Gazi Anadolu Lisesi Hakkında Genel Bilgi Tanıtımı ve Adresi

Ankara Gazi Anadolu Lisesi

Gazi Anadolu Lisesi Ankara'nın en başarılı okullarından biridir. Söğütözü semtinde bulunan okul, Ankara'da Anadolu Liseleri arasında en yüksek OKS puanı ile öğrenci alan ikinci okuldur. Gazi Anadolu Lisesini ilk tercih olarak belirleyen öğrencilerin sayısı her geçen yıl artmaktadır. Yaklaşık 1100 öğrencisi olan okulda spor salonu, kız ve erkek pansiyonu ve yemekhane mevcuttur. Güçlü bir öğretim kadrosu vardır.
Okulun temel yabancı dili İngilizce olmakla beraber ikinci yabancı dil olarak Almanca dersi okutulmaktadır.
Okul, OKS puan ortalamasına göre Türkiye çapında 10-11. sırada aldığı öğrencileri ÖSS'de ilk üçte önemli üniversitelere göndermektedir.
Ankara'nın en köklü ve eğitim kalitesi yüksek okullarından biri olan Gazi Anadolu Lisesi mezunları Türkiye'nin seçkin üniversitelerinde eğitim-öğretimlerini sürdürmektedir. 2007 ÖSS Say-1 ,Söz-1, EA-1 birincisi "Melike Ezerbolat" ın yanı sıra hepimizin yakından tanıdığı popüler isim "Mehmet Yığılı" bu okulun mezunlarındandır.
Okul özellikle tiyatro çalışmalarında geleneksel bir başarı yakalamıştır. 2008 Liselerarası Satranç Ankara Birinciliği ardından da satrancın öğrenciler arasında yaygınlaştırılması için ciddi adımlar atılmıştır. Bunun yanında okulda basketbol, voleybol, futbol turnuvaları düzenlenmekte ve öğrenciler müsabakalara katılmaktadır. Çalakalem Okul dergisi de her dönem düzenli olarak çıkarılmaktadır.
Okulda; 3 rehberlik servisi, internete bağlı 10 bilgisayarla desteklenmiş zengin bir kütüphane, 3 bilgisayar, 2 fizik, 1 kimya, 1 biyoloji,1 fen bilgisi laboratuvarı, 2 resim, 1 müzik dersliği bulunmaktadır.
Okulun bahçesinde 10, kapalı spor salonunda da 4 olmak üzere toplam 14 basket potası (3 ü nizami saha), 3 voleybol sahası ve ince kum serilmiş futbol sahası olmak üzere zengin bir oyun alanı vardır.

www.gazianadolu.k12.tr
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR



Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları

Konu SERDEM tarafından (14.07.09 Saat 19:50 ) değiştirilmiştir..
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla