Konu
:
Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Hakkında Genel Bilgi Tanıtımı ve Adresi
Tekil Mesaj gösterimi
16.07.09, 05:18
#
1
(
permalink
)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:
Teşekkür
Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi Hakkında Genel Bilgi Tanıtımı ve Adresi
Kocaeli Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi
Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi
Kocaeli Çayırova Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi, 2008 yılında OKS sonuçlarıyla 120 öğrenci ile öğretime başlamıştır. Çayırova ilçesinin ilk Anadolu Lisesi'dir. Şuanda geçici bina olan Şekerpınar TOKİ Lisesi'nde eğitim verilmektedir.
Okulda sadece 9. sınıflar, 4 sınıf halinde eğitim görmektedir. Okul adına 10 derslik mevcuttur, fakat şuan 4 derslik kullanılmaktadır. Dersler, 35 ders saatidir. Birinci yabancı dil olarak İngilizce eğitim verilmektedir. Okulda Kimya ve Bilgi Teknoloji laboratuvarları bulunmaktadır. Ayrıca ayrı bir binada spor salonu mevcuttur. Okulda 10 kadrolu olmak üzere, 11 öğretmen görev yapmaktadır.
Okulun altından geçen caddede İETT durağı mevcuttur. Durakta 133Ş numaralı otobüs 30 dakikada bir kez kalkıp, Şekerpınar-Pendik-Kartal duraklarında durmaktadır. Ayrıca yine alt caddeden Gebze-Şekerpınar-Mutlukent ve Gebze-Şekerpınar Halk Otobüsleri geçmektedir
İletişim
Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Gümüş Sokak, No:6 Şekerpınar/Kocaeli
Telefon: 0(262) 659 23 83
E-posta:
970425@meb.k12.tr
Web sitesi
KOCAELİ-ÇAYIROVA (Gebze Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi)
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular
ALINTIDIR
Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri
Anaokulu - İlköğretim
Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM
Açık Profil bilgileri
SERDEM - Özel Mesaj gönder
SERDEM - Daha fazla Mesajını bul