Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.07.09, 23:21   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators

SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Arrow Süleyman Nazif Anadolu Lisesi-İstanbul /Hakkında Genel Bilgi Tanıtımı ve Adresi

Süleyman Nazif Anadolu Lisesi-İstanbul

Okulumuz 1990 -1991 Öğretim yılında Ortaokul ve Lise olarak bugünkü Gümüş pala Lisesinin binasında Eğitim ve Öğretime başlamıştır. 1992 -1993 Öğretim yılında şu an kullanılmakta olan binasına taşındı. 1994 -1995 Öğretim yılından itibaren Orta kısma tedrici olarak kayıt yapılmamış olup, 1995 -1996 Öğretim yılından itibaren Genel Lise olarak Eğitim ve Öğretim yılından itibaren bünyesinde ayrıca Yabancı Dil Ağırlıklı Lise bölümü (Süper Lise) 2 Hazırlık sınıfı 80 öğrenci ile açılmıştır.
Bakanlık Projesi kapsamında Yabancı Dil Ağırlıklı Liselerin tasfiyesi aşamasında 2005 – 2006 Öğretim yılından itibaren Anadolu Lisesine dönüştürülmüş, bu yıldan itibaren Genel lise ve Yabancı Dil Ağırlıklı Lise bölümüne öğrenci kaydı yapılmamıştır. 2006 – 2007 Öğretim yılı sonunda Genel Lise bölümü tamamen kapanmış, 2007 – 2008 Öğretim yılı sonunda da Yabancı Dil Ağırlıklı Lise bölümü kapanarak okulumuz bütünüyle Anadolu Lisesine dönüşecektir.
Okulumuzun kurucu müdürü Ferit Sefa Saruhan' dır. (1990 -1995) 1995' te okul müdürlüğüne atanan Abdullah ALP halen görevini sürdürmektedir.

Süleyman Nazif Lisesi adres ve telefonları
Adres : Cihangir Mah. Raşitpaşa cad. Mazarlık Sok.
Fax : 593 59 04

Santral Telefonlar : 591 23 28
694 93 64

email bilgi@suleymannazif.k12.tr
Dahili Numaralar
Memur(Dilek Akyüz) : 10
Aile Birliği : 11
Nöbetçi Öğrenci : 12
Md Bş. Yrd(Ersin Yıldırım) : 13
Müdür(Abdullah Alp) : 14
Md. Yrd.(Halime Ataç) 15
Md. Yrd.(Emin Öncü) : 16