Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.07.09, 21:35   #1 (permalink)
Kullanıcı Profili
SERDEM
S.Moderators
 
SERDEM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Kullanıcı Bilgileri
Üyelik tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 7.687
Konular: 6910
Puan Grafiği
Rep Puanı:11076
Rep Gücü:20
RD:SERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond reputeSERDEM has a reputation beyond repute
Teşekkür

Ettiği Teşekkür: 47
464 Mesajına 935 Kere Teşekkür Edlidi
:
Standart Zonguldak - Ereğli - H.Mehmet Ali ve H.Kadri Yılmaz Kardeşler Lisesi

Zonguldak - Ereğli - H.Mehmet Ali ve H.Kadri Yılmaz Kardeşler Lisesi

H.Mehmet Ali ve H.Kadri Yılmaz Kardeşler Lisesi - Zonguldak İlinde Bulunan Liseler

KADRİ YILMAZ LİSESİ
Okulumuzun 1992 yılı başlarında temeli atılarak yapımına başlanmıştır.Kdz.Ereğli eşrafından hayırsever Hacı Mehmet Ali Yılmaz ve Hacı Kadri Yılmaz Kardeşlerin arsa vermeleri ve nakdi yardımlarıyla yapılmış olan okulumuzun 1996 Eylül ayında inşaatı bitmiştir.
Okulumuz, 1996 yılında genel ve yabancı dil ağırlıklı lise olarak hizmete başlamıştır. 5260 metrekarelik alanda tek blok üzerine 5 katlı olarak inşa edilen okulumuzda 25 derslik, 1 müdür odası, 2 müdür yardımcısı odası, 1 memur odası, 1 bilgisayar laboratuarı, fizik, kimya, biyoloji dersleri için ortak kullanılan 2 fen bilimleri laboratuarı, 1sosyal bilimler laboratuarı,1 kütüphane, 60 kişilik 1 toplantı salonu, 1 öğretmenler odası, 1 arşiv odası, 1 rehberlik servisi odası,1 spor salonu,1 satranç odası,1 resim atölyesi,1 öğrenci kantini, 1 temizlik odası, 1 veli görüşme odası, 1 okul aile birliği odası, 1 test merkezi odası, 1 okul gelişim odası, 1 öğretmen yemek salonu bulunmaktadır.
Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır. Okulumuzda 4 yıllık genel lise bölümü bulunmaktadır. Okulumuzun toplam öğrenci sayısı 704 . Sınıfların öğrenci mevcudu ortalama 25 kişidir.
Okul içinde kapalı devre kamera sistemi mevcuttur. Bilgisayar laboratuarında 15+1, idareci odalarında 5 , fen ve sosyal laboratuarlarında 3, öğretmenler odasında 1, rehberlik servisinde 1,memur odasında 1 olmak üzere toplam 27 bilgisayar bulunmaktadır. Bilgisayar laboratuarında, idareci odalarında ve öğretmenler odasında internet bağlantısı vardır.
Okul kütüphanesi nöbetçi öğretmenlerin gözetiminde nöbetçi öğrencilerin sırayla görevlendirilmesiyle faaliyettedir. Bilgisayar laboratuarında 1 tepegöz ve 1 projeksiyon makinesi vardır ve isteyen öğretmenin kullanımına sunulmuştur. Fen laboratuarında yeterli miktarda laboratuar malzemesi bulunmamaktadır.
Okulumuzun web sayfası hizmete girmiştir. Öğrencilerle ilgili bilgilere (devam durumu, notlar, sınav tarihleri vb.) şu an için internet üzerinden ulaşmak mümkündür.
Okulumuzda öğrencilerin akademik başarılarını desteklemek amacıyla izcilik,drama,spor,satranç vb etkinlikler düzenlenmektedir.
Öğretmenlerimizin hizmet yılı ortalaması 5-15 yıl olup bunlardan 8’i uzman öğretmen, 4’ü yüksek lisansını tamamlamış öğretmenlerdir . Öğretmenlerin hepsi kadrolu olup, sözleşmeli öğretmen bulunmamaktadır. Okulun öğretmen kadrosu sayıca tamdır. Okulumuzda öğretmen sirkülasyonu yok denecek kadar azdır.
Öğretmenlerimiz, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlaması açısından okul çıkışı saatlerinde hizmet içi eğitimlere katılabilmekte ve okul yönetimi de bunu teşvik etmektedir.Okul çıkışlarında idareci,öğretmen ve öğrenciler arasında çeşitli sportif faaliyetler yapılmaktadır. Öğretmenlerimizden bazıları 2006-2007 eğitim öğretim yılında toplam kalite yönetimi (1 kişi), bilgisayar kullanımı ve branşları konusunda hizmet içi eğitimlere katılmışlardır. Öğretmenlerin bazıları bilgisayar kullanımı konusunda sertifika sahibidir.
Öğrencilerimizin sosyo-ekonomik düzeyleri orta seviyededir. Öğrencilerimizin çok azı parçalanmış , boşanmış aile çocuklarıdır. Bir kısmının da anne ve babaları memleketlerinde olup, kendileri diğer yakınlarının (dede, anneanne vb) yanında kalmaktadırlar.Bazı öğrencilerimizde özgüven eksikliği vardır. Akademik başarıları açısından en düşük oldukları ders sayısal ağırlıklı derslerdir. Okulumuz öğrencilerinin ÖSS başarısı alınan puan ve üniversiteye yerleştirme olarak tablodaki gibidir.


www.hacikadriyilmazlisesi.com
372 315 11 61
315 11 50
SÜLEYMANLAR MH. HASTANE CAD.NO:5 EREĞLİ/ZONGULDAK
--------------Tualimforum İmzam--------------
Aksini Belirtmediğim Takdirde Yazdığım Konular ALINTIDIR



Liseler - Anadolu Liseleri - Fen Liseleri

Anaokulu - İlköğretim

Sınav Soruları ve Ders Notları
SERDEM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla